Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κώστας Βουτσάς γάμοι: Ο ηθοποιός μιλά για όλα – Οι γυναίκες, το ΚΚΕ, ο Φοίβος (vid)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κώστας Βουτσάς γάμοι: Ο ηθοποιός μιλά για όλα – Οι γυναίκες, το ΚΚΕ, ο Φοίβος (vid)

Κώστας Βουτσάς γάμοι: Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Κώστας Βουτσάς γάμοι: Τα χρόνια του ως παιδί και όσα τον κυνηγούν ακόμη, ο πατέρας του και το ΚΚΕ, ήταν λίγα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην εκπομπή «One Talk», όπου ήταν καλεσμένος ο Κώστας Βουτσάς. Φυσικά, από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι… γυναίκες. «Το ΚΚΕ είναι πολύ δύσκολο να γίνει κυβέρνηση. Το ΚΚΕ το ψηφίζω γιατί πιστεύω ότι έχει σωστές ενέργειες. Είναι δύσκολο, αλλά το ευχαριστιέμαι. Όλοι όσοι κυβερνούν είναι πουλημένοι» δήλωσε ο Κώστας Βουτσάς σχετικά, ενώ μιλώντας για την πολιτική σκηνή του σήμερα ο Κώστας Βουτσάς υποστήριξε ότι «η Ελλάδα δεν είναι σήμερα καλύτερα, η χώρα πάντα υποφέρει».

Αναφερόμενος δε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Κώστας Βουτσάς δήλωσε «όπου ακούς πολλά «ΘΑ», να κουμπώνεσαι», ενώ μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι πλήγωσε τον κόσμο της Αριστεράς, κάνοντας λόγο για «Αριστερούς, Δεξιούς».

Ο κινηματογράφος, το θέατρο και οι γυναίκες της ζωής του

Ο Κώστας Βουτσάς, αποκάλυψε παρασκήνιο από το ξεκίνημά του στον κινηματογράφο και την πρώτη του ταινία, μίλησε για την πορεία του στο θέατρο που ξεκίνησε από τα μπουλούκια στην ελληνική επαρχεία, αλλά και για την εποχή που γνώρισε την επιτυχία και την αναγνώριση. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στους έρωτες της ζωής του και τις μεγάλες του αγάπες, που όπως δήλωσε ήταν οι γυναίκες και θέατρο, ενώ αποκάλυψε και τη σημασία του επιθέτου του.

Τέλος μίλησε και για την οικογένεια του, για τους γάμους και τα παιδιά του, αλλά και για το πώς είναι να γίνεται πατέρας κανείς σε μεγάλη ηλικία, όπως συνέβη στον ίδιο με τον μικρό Φοίβο. «Το παιδί είναι υγεία, είναι ζωή. Τα παιδιά είναι μεγάλη ιστορία, ξανανιώνεις ξαναζείς», είπε για το γιο του Φοίβο.

Ο Κώστας Βουτσάς, είχε αποκαλύψει ότι έχει φυλάξει σπέρμα για να γίνει και πάλι πατέρας. Με το ανεξάντλητο χιούμορ του είχε πει για την επιθυμία του: «Αν δε θέλει η Αλίκη δεύτερο παιδί θα κάνω με άλλη». Από την πλευρά της η σύζυγός του ομολόγησε πως είναι ικανοποιημένη με τον Φοίβο, αλλά αν έρθει κι άλλο ένα παιδί είναι καλοδεχούμενο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις