Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ζακ Κωστόπουλος οδός: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για την πρόταση Ηλιόπουλου
ΕΛΛΑΔΑ

Ζακ Κωστόπουλος οδός: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για την πρόταση Ηλιόπουλου

Ζακ Κωστόπουλος οδός: Η πρόταση του Νάσου Ηλιόπουλου να μετονομαστεί η οδός Γλάδστωνος σε οδό Ζακ Κωστόπουλου συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις

Ζακ Κωστόπουλος οδός: Ο Νάσος Ηλιόπουλος, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων, τόνισε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου πως θα καταθέσει πρόταση για να μετονομαστεί η οδός Γλάδστωνος σε οδό Ζακ Κωστόπουλου, σε μια συμβολική κίνηση. Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του,  η μετονομασία της οδού όπου έλαβε χώρα η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου είναι «το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο Δήμος Αθηναίων», προκειμένου «να συμβάλει και αυτός στον αγώνα για να μείνει η μνήμη του Ζακ ζωντανή».

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεσή του ο, ο Νάσος Ηλιόπουλος δέχεται απειλές, ακόμα και για τη ζωή του. Ένα χαρακτηριστικό σχόλιο αναφέρει: «Προσέξτε “κύριε” ηλιόπουλε γιατί με τις προκλητικές σας δηλώσεις μπορεί να χρειαστεί να δώσουμε το ΔΙΚΟ σας όνομα σε κάποιο δρόμο…». Ο ίδιος ο Νάσος Ηλιόπουλος δεν φοβήθηκε και απάντησε με την εκτίμηση πως ο εν λόγω κύριος θα ήταν το ίδιο… γενναίος και μπροστά στη δικαιοσύνη, αναφερόμενος, ειρωνικά και στη δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου όλα τα μέλη της αρνούνται κάθε σχέση με την οργάνωση.

«Είμαι σίγουρος ότι και μπροστά στη δικαιοσύνη θα είστε το ίδιο μαχητικός. Ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε άλλο ένα επεισόδιο του «δεν είναι αυτό που νομίζεις» ή το sequel του «αίμα, τιμή, δεν ήμουνα εκεί». Καλή τύχη!»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις