Δραπέτης φυλακές Δομοκού: Πήρε άδεια και το “έριξε” στις ληστείες

ΕΛΛΑΔΑ

Δραπέτης φυλακές Δομοκού: Πήρε άδεια και το “έριξε” στις ληστείες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Δραπέτης φυλακές Δομοκού: Ο αλλοδαπός βαρυποινίτης εκμεταλλεύτηκε την άδεια που είχε λάβει τον περασμένο Φεβρουάριο για να γίνει καπνός.

26.09.2019 | 14:25

Δραπέτης φυλακές Δομοκού: Δραπέτης των φυλακών Δομοκού, καταδικασμένος σε πολυετή κάθειρξη για ένοπλες ληστείες, καταζητείται πέραν της απόδρασης και για τη διάπραξη έως τώρα τριών ακόμη ενόπλων ληστειών.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πρόκειται για 35χρονο Αλβανό υπήκοο ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 27 ετών τριών μηνών και έξι ημερών, στις φυλακές Δομοκού, για ληστείες που είχε διαπράξει στο παρελθόν. Ο 35χρονος έλαβε άδεια από τις φυλακές τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ και κηρύχθηκε δραπέτης.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την φυγή του έως τις 6 Ιουνίου, η Αστυνομία στη Λαμία, διαπιστώνει ότι ο συγκεκριμένος καταζητούμενος διέπραξε είτε με συνεργό είτε μόνος τουλάχιστον τρεις ένοπλες ληστείες σε Φθιώτιδα και Εύβοια.

Κατά την αστυνομία, ο 35χρονος δραπέτης διαπιστώθηκε ότι έχει συμμετοχή στις παρακάτω ληστείες:

Πρώτες πρωινές ώρες της 24-02-2019, στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, όπου μαζί με έναν ακόμη άγνωστων στοιχείων συνεργό του, εισήλθαν με την άσκηση σωματικής βίας, σε οικία ηλικιωμένων και τους απέσπασαν χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή, συνολικής αξίας (2.500) περίπου ευρώ,

Βραδινές ώρες της 06-04-2019, στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, όπου με την απειλή κυνηγετικού όπλου, απέσπασε από ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής, το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ και

βραδινές ώρες της 06-06-2019 στη Λίμνη Ευβοίας, όπου ομοίως με την απειλή κυνηγετικού όπλου, απέσπασε από ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής, το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Η Ασφάλεια Λαμίας ξεκίνησε έρευνα

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Exit mobile version