Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκτονία Χανιά: Νεκρή η 55χρονη – Την κατηγορούσαν πως κακοποίησε την μητέρα της
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία Χανιά: Νεκρή η 55χρονη – Την κατηγορούσαν πως κακοποίησε την μητέρα της

Αυτοκτονία Χανιά: Δεκαπέντε ημέρες μετά τη σύλληψή της για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της μητέρας της, η 55χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Αυτοκτονία Χανιά: Τέλος στη ζωή της έδωσε η εκπαιδευτικός που κατηγορούνταν ότι κακοποίησε την 88χρονη μητέρα της στα Χανιά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το parakritika.gr, η εκπαιδευτικός πήρε άγνωστο αριθμό χαπιών και έκοψε το νήμα της ζωής της. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει αφήσει και επιστολές, στις οποίες εξηγεί γιατί προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Η 88χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, φέροντας κακώσεις στα χέρια και στο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι την 88χρονη είχε βρει ένας γείτονάς της στις 10 Σεπτεμβρίου, πεσμένη και χτυπημένη στην αυλή της και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας, απ’ όπου ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για ιατρική περίθαλψη. Στις αρχές η 88χρονη κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από την ίδια της την κόρη με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί να εντοπίσουν την 55χρονη και να την συλλάβουν.

Όπως είναι λογικό, σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία από αυτό το αναπάντεχο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις