Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Απάτη: Συνελήφθη 42χρονη που παρίστανε την έγκυο
ΕΛΛΑΔΑ

Απάτη: Συνελήφθη 42χρονη που παρίστανε την έγκυο

Απάτη: Προφασιζόταν αδιαθεσία και βρισκόταν στα διαμερίσματα των θυμάτων

Απάτη: Παρίστανε την έγκυο και με τον σύντροφό της περιερχόταν πολυκατοικίες όπου ενοικιάζονταν διαμερίσματα. Πλησίαζε τους ιδιοκτήτες και ζητούσε να δείξουν το υπό ενοικίαση διαμέρισμα. Ξαφνικά, προσποιείτο αδιαθεσία, λόγω ακριβώς της εγκυμοσύνης. Ζητούσε να πάνε στο διαμέρισμα του ιδιοκτήτη. Οι τελευταίοι,έσπευδαν αμέσως να προσφέρουν ένα ποτήρι νερό και όποια βοήθεια χρειαζόταν στην… έγκυο υποψήφια ενοικιάστρια.

Ενώ εκείνη καθόταν στο σαλόνι και δεχόταν τις περιποιήσεις των ενοίκων, ο συνεργός της περιδιάβαινε τα δωμάτια, αφαιρώντας μετρητά και κοσμήματα! Η Αστυνομία είχε λάβει αρκετές καταγγελίες για τη δράση της… εγκύου, που εμφανιζόταν ως υποψήφια ενοικιάστρια διαμερισμάτων και με τον συνεργό της κατάκλεβαν τα πάντα. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, με βάση ένταλμα που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή, εντόπισαν στη Νέα Σμύρνη και συνέλαβαν την  42χρονη για ληστείες και κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης».

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Απάτες: Έγκλειστος ήδη ο συνεργός

Μαζί με τουλάχιστον έναν 40χρονο αλλοδαπό συνεργό της, που βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, αναφέρει η Αστυνομία, εντόπιζαν ηλικιωμένα άτομα και συστηνόμενοι ως μισθωτές διαμερισμάτων, ζητούσαν πληροφορίες. «Ακολούθως, η 42χρονη προφασιζόμενη αδιαθεσία λόγω εγκυμοσύνης, εισέρχονταν στα διαμερίσματα των ηλικιωμένων απασχολώντας τους, την ώρα που ο συνεργός της ερευνούσε τους χώρους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα τα οποία διέθεταν εν συνεχεία προς πώληση».

Από την έρευνα στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος χρυσαφικών. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί έξι κλοπές και μία  ληστεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι  έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις