Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πέδρο Μαρτίνς: «Όχι» σε Σπόρτινγκ και το καλοκαίρι Αγγλία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέδρο Μαρτίνς: «Όχι» σε Σπόρτινγκ και το καλοκαίρι Αγγλία

Πέδρο Μαρτίνς: Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τους «ερυθρόλευκους» αλλά στο τέλος της σεζόν θα το συζητήσει για την Πρέμιερ Λιγκ

Πέδρο Μαρτίνς: Δεν μπήκε καν σε διαδικασία να συζητήσει την πρόταση της Σπόρτινγκ ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού που ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία των «λιονταριών» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ζει τα καλύτερά του χρόνια στον Πειραιά και έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη όταν θα έρθει η ώρα να αποχωρήσει. Επιπλέον, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ίδιος είπε «όχι» στο ενδεχόμενο να δοκιμάσει αλλού την τύχη του.

Η φετινή προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και η διεκδίκηση του πρωταθλήματος ήταν οι βασικοί λόγοι για να αγνοήσει ακόμη και καλύτερες προτάσεις όσον αφορά τις οικονομικές του απολαβές. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον περασμένο Ιούνιο, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα “A Bola”, απέρριψε πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως (χωρίς τα μπόνους) από ομάδα της Μέσης Ανατολής. Επίσης, υπήρχαν άλλες δύο περιπτώσεις από τη Γαλλία και την Ουκρανία, στις οποίες πάλι απάντησε αρνητικά.

Ο Ολυμπιακός και η Αγγλία

Ο Μαρτίνς ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό τον Απρίλιο του 2018. Στην περσινή σεζόν έχασε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά έφτασε με την πειραϊκή ομάδα μέχρι τους “32” του Europa League με απολογισμό 34 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε ότι πιστεύει στη δουλειά του και γι’ αυτό του έδωσε την ευκαιρία για δεύτερη σεζόν, επηρεασμένος από το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα. Φέτος ήρθε η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν τυχόν κατακτήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή, η λογική λέει ότι ή θα μείνει στον Πειραιά ή θα κοιτάξει προς Αγγλία μεριά, όπου οι συμπατριώτες συνάδελφοί του κάνουν θραύση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις