Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χάρισον Φορντ ηλικία: Μεγάλωσε, αλλά είναι πιο γοητευτικός από ποτέ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χάρισον Φορντ ηλικία: Μεγάλωσε, αλλά είναι πιο γοητευτικός από ποτέ

Χάρισον Φορντ ηλικία: Ο Χάρισον Φορντ δεν πήγε στη Νέα Υόρκη με τη στολή του εξερευνητή αρχαιολόγου, αλλά σίγουρα κρατούσε «μαστίγιο».

Χάρισον Φορντ ηλικία: Ο Χάρισον Φορντ παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας που πάντα κάνει αίσθηση όταν εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί. Αυτή την φορά ο 77χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν φόρεσε κοστούμι, ούτε σμόκιν για κάποια κινηματογραφική πρεμιέρα, αλλά ένα απλό τζιν και ένα μαύρο t-shirt. Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με δυο φίλους του.  Ο Χάρισον Φορντ έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις σημαντικότερες εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων 40 χρόνων και είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του Χόλιγουντ.

Είναι ωραίος τύπος, με χιούμορ και δυνατή προσωπικότητα. Το υποκριτικό του ταλέντο είναι αυτονόητο.  Η φωτογραφία του Χάρισον Φόρντ στους δρόμους της Νέας Υόρκης μάς τράβηξε την προσοχή και μπορούμε να πούμε πως αν και 77 ετών, ο ηθοποιός είναι σε πολύ καλή φόρμα.  O Χάρισον Φορντ είναι ζευγάρι εδώ και 17 χρόνια με την ηθοποιό Καλίστα Φλόκχαρτ.

Πατέρας 5 παιδιών

Παντρεύτηκαν το 2010 σε μια σεμνή τελετή στο γραφείο του κυβερνήτη του Νέου Μεξικού ύστερα από 8 χρόνια σχέσης.  Αυτός ο γάμος είναι ο τρίτος για τον Ιντιάνα Τζόουνς και ο πρώτος για τη 45χρονη ηθοποιό που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία «Άλι ΜακΜπίλ», όπου κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο από το 1997 έως το 2002.

Είναι γονείς του υιοθετημένου Λίαμ, 18 ετών σήμερα. O Χάρισον Φορντ ωστόσο έχει τέσσερα ακόμη παιδιά από τους προηγούμενους γάμους. Δύο από τον πρώτο του γάμο με την Μέρι Μάρκαρτ με την οποία χώρισε το 1979 και δύο από τον δεύτερο, με την σεναριογράφο, Μελίσα Μάθισον από την οποία χώρισε το 2001.

Χάρισον Φορντ: Η συγκλονιστική ομιλία στον ΟΗΕ

Ο ηθοποιός, απηύθυνε έκκληση για λήψη μέτρων κατά της κλιματικής αλλαγής, στην ομιλία του στον ΟΗΕ, εστιάζοντας στις πυρκαγιές και την καταστροφή του τροπικού δάσους του Αμαζονίου. «Το σπίτι μας καίγεται και έχουμε μόνο ένα σπίτι», είπε ο «Ιντιάνα Τζόουνς» και συνέχισε: «Συζητάμε να σώσουμε τον Αμαζόνιο εδώ και 30 χρόνια. Σχεδόν πριν από 30 χρόνια, ο Sting είχε δώσει συναυλία, εδώ στη Νέα Υόρκη, με μήνυμα ακριβώς αυτό, να σώσουμε τον Αμαζόνιο. Και ακόμα συζητάμε γι’ αυτό. Το μεγαλύτερο δάσος στον πλανήτη είναι κρίσιμο για το κλίμα και για κάθε λύση που πρέπει να δρομολογήσουμε για να αναστρέψουμε την κατάσταση. Για όλα όσα μας δίνουν ζωή».

«Και αυτό καίγεται. Όταν ένα δωμάτιο στο σπίτι μας έχει αρπάξει φωτιά, δεν λέμε «ένα δωμάτιο έχει αρπάξει φωτιά. Λέμε ότι το σπίτι μας έχει αρπάξει φωτιά. Και έχουμε μόνο ένα σπίτι. Υπάρχει μία δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στον πλανήτη. Είναι τα νέα παιδιά, που ενώ εμείς έχουμε αποτύχει, αυτά έχουν θυμό, είναι οργανωμένα, που είναι διατεθειμένα να κάνουν τη διαφορά. Είναι ένας ηθικός στρατός. Και το σημαντικότερο πράγμα που έχουμε να κάνουμε γι’ αυτά, είναι να διώξουμε την κόλαση από τον δρόμο τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις