Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Έρωτας Μετά εξελίξεις: Τι θα δούμε σήμερα 25/9
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρωτας Μετά εξελίξεις: Τι θα δούμε σήμερα 25/9

Έρωτας Μετά εξελίξεις: Το αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha έχει συναρπαστική πλοκή κι εξελίξεις.

Έρωτας Μετά εξελίξεις: Νέο επεισόδιο σήμερα για το “Έρωτας Μετά“, που έχει καταπλήξει το κοινό. Μετά τα τελευταία γεγονότα στο ιατρικό κέντρο, η Άννα εξακολουθεί να θεωρείται αγνοουμένη. Την ίδια στιγμή, η Ηλέκτρα βαθιά λυπημένη που ο Κωνσταντίνος αν και σε κώμα αντέδρασε στιγμιαία στο άκουσμα του ονόματος της Άννας, προσπαθεί να του αποσπάσει μια δεύτερη αντίδραση. Το ενδιαφέρον της Νόρας για την υπόθεση, ανοίγει καινούριο δρόμο στην έρευνα του Γιώργου, βοηθώντας τον να βρει στοιχεία, ενώ ταυτόχρονα η έρευνα του Παπαδόπουλου τον στέλνει να συναντήσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Ηλία που μπορεί να του προσφέρει πληροφορίες για τις παράτυπες δραστηριότητές του.

Πίσω στο παρελθόν, η αποκάλυψη πως η Ηλέκτρα δανείστηκε χρήματα κρυφά για να καλύψει τις υποχρεώσεις της στη γκαλερί, κλονίζει τη σχέση του ζευγαριού, που υπόσχεται να μην κρατήσει ξανά τίποτα κρυφό.

Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτη

Έρωτας Μετά εξελίξεις:

Έρωτας Μετά: Όλα όσα αποκάλυψε ο Μάριος Αθανασίου για τον ρόλο του

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Έρωτας μετά» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο του “Χρήστου” και αποκάλυψε στοιχεία του ήρωα που ενσαρκώνει.

Η ένοχη σχέση των δύο εραστών στοιχειώνει το παρόν των συντρόφων τους;

Όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με ένα μεγάλο ψέμα ή μια προδοσία, έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Και τα ζευγάρια δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν μετά από αυτό. Πόσο μάλλον όταν διαπιστώνεις ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που νόμιζες ότι ζούσες μια ζωή φυσιολογική, συνέβαινε παράλληλα κάτι άλλο. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα. Με τον εαυτό σου είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πώς δεν το κατάλαβες.

Ο Χρήστος και η Ηλέκτρα έρχονται κοντά;

Λογικά έρχονται κοντά, γιατί έχουν κοινή δυσκολία, κοινό πόνο και κοινό στόχο να ανακαλύψουν την αλήθεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις