Παραπολιτικά: Μια γρήγορη ματιά στην πολιτική επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Μια γρήγορη ματιά στην πολιτική επικαιρότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιάννης Ντσούνος

Παραπολιτικά: Καυστικές ατάκες για την πολιτική σκηνή της χώρας από τον Γιάννη Ντσούνο.

25.09.2019 | 21:24

Παραπολιτικά: Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η Αννέτα Καββαδία και η Ραλία Χρηστίδου ήταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών με το γνωστό κόκκινο σακίδιο και η κα Καββαδία με πορτοκαλί ομπρέλα λόγω βροχής περπάτησαν με τους απεργούς μέχρι την Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Και κάπως έτσι ένα κομμάτι τουλάχιστον του ΣΥΡΙΖΑ… ξαναβγήκε στους δρόμους.

Τον κούφανε, λέει, τον Γιάννη Μπαλάφα ο πρωθυπουργός, επειδή στην ομιλία του στις ΗΠΑ αναφέρθηκε στην φωτιά στο Μάτι ως παράδειγμα για την κλιματική αλλαγή. Όπως είπε ο κ. Μπαλάφας σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αυτή η αναφορά Μητσοτάκη συνιστά αλλαγή στάσης απέναντι στην τραγωδία στο Μάτι, γιατί πέρυσι έλεγε ότι δεν φταίνε τα φαινόμενα, αλλά η αδιαφορία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα αν δεν είναι ο ορισμός του οξύμωρου να μιλούν οι Συριζαίοι για το Μάτι, τότε τι είναι;

από τον Γιάννη Ντσούνο

Παραπολιτικά: Ο επαναστάτης

Και ενώ τα περισσότερα στελέχη του ΚΙΝΑΛ απαξίωσαν την πρόσφατη αφίσα του κόμματος με την υψωμένη γροθιά σε κόκκινο φόντο, ο Κώστας Σκανδαλίδης δήλωσε «πάντα μου άρεσαν οι επαναστατικές αφίσες». Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν ο κ. Σκανδαλίδης έχει υπάρξει και επαναστάτης!

Σεμινάρια

Την νέα εποχή των social media καλούνται να χρησιμοποιούν οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ για να αποκτήσουν καλύτερη και αμεσότερη σχέση με τους νέους και την κοινωνία. Γι’ αυτόν τον λόγο ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης και ο νέος γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης αποφάσισαν να διοργανώσουν σεμινάρια social media για να μάθουν όλοι οι βουλευτές πως να χρησιμοποιούν το facebook, το instagram και το twitter. Σε λίγο καιρό θα δούμε τι ψάρια πιάσανε, τι έμαθαν δηλαδή οι βουλευτές, γιατί μαθαίνω ότι οι «μετεξεταστέοι» θα οδηγηθούν σε νέο σεμινάριο.

Το ’χει

Αν κάποιος στο ΚΚΕ το «έχει»> με τον χορό αυτός είναι ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, που το απέδειξε ακόμη μια φορά στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, όπου χόρεψε με την ψυχή του.

Exit mobile version