Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία με αυτοκίνητο: Νέο “ντου” στον Πειραιά – Βίντεο ντοκουμέντο
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία με αυτοκίνητο: Νέο “ντου” στον Πειραιά – Βίντεο ντοκουμέντο

Ληστεία με αυτοκίνητο: "Ντου" με αμάξι έκαναν άγνωστοι σε ένα διαγνωστικό κέντρο στον Πειραιά τα ξημερώματα της Τετάρτης (25.09.2019).

Ληστεία με αυτοκίνητο: Για ένα ακόμη βράδυ, η σπείρα που ληστεύει καταστήματα, χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα, έκανε ληστεία, αυτή τη φορά στον Πειραιά. Η συμμορία, που σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η αστυνομία υποπτεύεται πως αποτελείται από πέντε άτομα, πήγε σε ένα διαγνωστικό κέντρο στον Πειραιά, στην οδό Ασκληπιού, με σκοπό να διαπράξει άλλη μία ληστεία. Αρχικά, προσπάθησαν με λοστό να σπάσουν την τζαμαρία που βρίσκεται δίπλα από την είσοδο του κτιρίου. Αφού δεν κατάφεραν να την ρίξουν, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και με την όπισθεν, προσπάθησαν να την ρίξουν.

Τελικά χρειάστηκε να βγουν όλοι μαζί έξω από το αυτοκίνητο, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, για να αποτελειώσουν την δουλειά. Μπήκαν μέσα στο διαγνωστικό, κλέβοντας άγνωστο ποσό, για να φύγουν στη συνέχεια προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προηγούμενη μέρα έγινε νέα απόπειρα ληστείας στο Περιστέρι με την ίδια μέθοδο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ είχαν προηγηθεί οι ληστείες σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στου Ρέντη, αλλά και σε άλλα καταστήματα.

Ληστεία με αυτοκίνητο: Μπούκαραν σε διαγνωστικό στον Πειραιά

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις