Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λιμενικό καταδίωξη Αιγαίο: Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών μετά από πυροβολισμούς
ΕΛΛΑΔΑ

Λιμενικό καταδίωξη Αιγαίο: Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών μετά από πυροβολισμούς

Λιμενικό καταδίωξη Αιγαίο: Οι βαρόνοι με τα φουσκωτά εντοπίστηκαν από τους Τούρκους, όμως διέφυγαν και οι δυνάμεις του Λιμενικού ξεκίνησαν να τους καταδιώκουν.

Λιμενικό καταδίωξη Αιγαίο: Στα χέρια των λιμενικών Αρχών βρίσκονται τρία άτομα αλβανικής καταγωγής που φέρεται ότι μετέφεραν ποσότητες κάνναβης σε ακτή της Τουρκίας. Ακινητοποιήθηκαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μετά από καταδίωξη νότια της Μυτιλήνης. Στελέχη αρμόδιας υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. είχαν πληροφορία για την πιθανή ύπαρξη δυο ταχυπλόων που επρόκειτο να ξεκινήσουν από την Αλβανία με προορισμό την Τουρκία μεταφέροντας σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών.

Μεγάλη επιχείρηση από την Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού στο Αιγαίο εκτυλίχθηκε για αρκετές ώρες. Μετά από πυροβολισμούς από σκοπευτές του Λιμενικού ακινητοποιήθηκε το ένα σκάφος. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 στην επιχείρηση συμμετείχαν και μέλη της Frontex.  Σκάφη του Λιμενικού και ελικόπτερα με ελεύθερους σκοπευτές της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών (Μ.Υ.Α), σάρωσαν τη θαλάσσια περιοχή γύρω από τη Μυτιλήνη σε μια προσπάθεια να μπλοκάρουν το σκάφος. Οι πληροφορίες λένε ότι η επιχείρηση ξεκίνησε από σήμερα τα ξημερώματα.

Φωτογραφία “SKAI TV”

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση με τη συνδρομή πλωτών αλλά και εναερίων μέσων του Λιμενικού Σώματος στο οποίο επέβαιναν βατραχάνθρωποι. Το φουσκωτό και οι τρεις συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Επίσης, δεν έχουν εντοπιστεί ναρκωτικά, τα οποία προέρχονταν από την Αλβανία και εκτιμάται ότι πρόλαβαν και τα ξεφόρτωσαν σε ακτή της Τουρκίας.

Φωτογραφία “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”

Λιμενικό καταδίωξη Αιγαίο: Οι βαρόνοι με τα φουσκωτά εντοπίστηκαν από το τουρκικό Λιμενικό, όμως διέφυγαν. Οι δυνάμεις του ελληνικού Λιμενικού ξεκίνησαν να τους καταδιώκουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις