Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ρουβάς – Παπαρίζου ”Shallow”: Το ντουέτο που ξεσήκωσε το Markopoulo Park
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρουβάς – Παπαρίζου ”Shallow”: Το ντουέτο που ξεσήκωσε το Markopoulo Park

Ρουβάς - Παπαρίζου ''Shallow'': Οι δύο καλλιτέχνες, που το χειμώνα θα βρίσκονται στην ίδια πίστα, έκαναν την έκπληξη ερμηνεύοντας το Οσκαρικό «Shallow».

Ρουβάς – Παπαρίζου ”Shallow”: Αναμφισβήτητα ένα από τα σχήματα που θα μας απασχολήσει τον χειμώνα που έρχεται. O Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου θα βρίσκονται στην ίδια πίστα και ήδη μάς έδωσαν μία γεύση από το τι ετοιμάζουν. Ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του Markopoulo Park, στη συναυλία All Stars Concert, και εξέπληξαν το κοινό όταν ερμήνευσαν με το δικό τους τρόπο το βραβευμένο με 2 Grammy τραγούδι Shallow. Τη μεγάλη επιτυχία από το soundtrack της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται» που στιγμάτισαν με τις φωνές τους ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Lady Gaga.

Οι δύο καλλιτέχνες αποθεώθηκαν από τους περίπου 12.000 θεατές που κατέκλυσαν το χώρο και ανανέωσαν το ραντεβού με το κοινό για τον χειμώνα.  Στο άμεσο μέλλον ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να συναντηθούν ξανά στην ίδια σκηνή, καθώς το φετινό χειμώνα θα συνυπάρξουν μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο στο νυχτερινό κέντρο «Estate». Επίσης θα βρεθούν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην κριτική επιτροπή του «The Voice Of Greece», έτοιμοι να καθοδηγήσουν με την πείρα τους νέα ταλέντα.

”Shallow”: Μπορεί… και η Μπόμπα

Δεν είναι όμως μόνο οι δύο αστέρες που δοκίμασαν την τύχη τους στο οσκαρικό…πεντάγραμμο. Η Χριστίνα Μπόμπα, γνωστή για τα απανωτά βίντεο στο Instagram βρέθηκε στον Βόλο μαζί με την φίλη της Βάσια Κωσταρά και τον Ηλία Μπόγδανο, και από ότι είδαμε στα stories τους πέρασαν πάρα πολύ ωραία. Η ώρα της επιστροφής όμως φάνηκε να είναι ακόμη καλύτερη όμως, με την Χριστίνα να μας χαρίζει μια ”περίεργη” μουσική στιγμή. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μας απέδειξε πως έχει “και” φωνή, όταν και τραγούδησε με τους φίλους της το Shallow της Lady Gaga. Η Χριστίνα έχει πάρα πολύ ωραία φωνή και μας το απέδειξε στα βίντεο που θα δεις λίγο παρακάτω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις