Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζαν Γιαμάν Αθήνα: Η ελληνική σημαία, η χειρονομία και η απάντηση στον Μουτσινά
LIFESTYLE

Τζαν Γιαμάν Αθήνα: Η ελληνική σημαία, η χειρονομία και η απάντηση στον Μουτσινά

Τζαν Γιαμάν Αθήνα: Μια πραγματικά όχι τόσο κολακευτική φωτογραφία με τον Τζαν Γιαµάν κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και τον δείχνει να κάνει μια άσεμνη χειρονομία με φόντο την ελληνική σημαία.

Τζαν Γιαμάν Αθήνα: Ο Τζαν Γιαµάν ήρθε στη χώρα µας ως προσκεκληµένος του ΣΚΑΪ και έγινε ο κακός χαμός. Με εμφάνιση ροκ σταρ έφθασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Κυριακή, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του και τον πατέρα του. Εκεί ξεκίνησε ο πρώτος γύρος των selfies με τις θαυμάστριές του. Το πρωί της Δευτέρας, εμφανώς ευδιάθετος, επισκέφθηκε την Ακρόπολη, αναρτώντας, μάλιστα, και μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram. Τα κορίτσια ήταν εκεί και σχεδόν ορμούσαν πάνω του, προσπαθώντας να κερδίσουν ένα πλάνο μαζί του.

Μια πραγματικά όχι τόσο κολακευτική φωτογραφία με τον Τζαν Γιαµάν κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και τον δείχνει να κάνει μια άσεμνη χειρονομία με φόντο την ελληνική σημαία. Όπως φαίνεται, όμως, σε άλλες φωτογραφίες και σκηνές από την τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός θεός», πρόκειται για μια κίνηση που κάνει ο ηθοποιός για να φτιάξει τα γυαλιά του. Με καριέρα στο µόντελινγκ από τα 20 του χρόνια και σπουδές Νοµικής, ο Τζαν Γιαµάν θεωρείται από τα δηµοφιλέστερα πρόσωπα στη γειτονική Τουρκία.

Αποφοιτώντας από το Ιταλικό Λύκειο της Κωνσταντινούπολης µε άριστα, πήγε στις ΗΠΑ µε πρόγραµµα υποτροφιών και αποφοίτησε από το Τµήµα Νοµικής του Πανεπιστηµίου Yeditepe το 2012. Επέστρεψε στη συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη, ξεκινώντας καριέρα υποκριτικής παράλληλα µε το µόντελινγκ. Η µεγάλη επιτυχία ήρθε, βέβαια, µε τον «Φτερωτό Θεό», όπου συµπρωταγωνιστεί µε την Ντεµέτ Οζντεµίρ.

Τζαν Γιαμάν Αθήνα: Η χειρονομία που παρεξηγήθηκε;

Τζαν Γιαμάν Αθήνα: Η τρέλα των κοριτσιών και η Σάκκαρη

Πάντως, ο ηθοποιός, µε ρίζες από την Ιταλία, την Αλβανία και τα Σκόπια, το προηγούµενο καλοκαίρι επισκέφθηκε σόλο τη Νάπολη. ∆εν ευχαριστήθηκε τις διακοπές του, καθώς οι θαυµάστριές του τον καταδίωκαν σε κάθε του βήµα. Και µπορεί το ατίθασο λουκ του να γοητεύει τις φαν, όµως σύντοµα θα το αποχωριστεί, καθώς εντός του 2020 θα υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του στις τουρκικές ένοπλες δυνάµεις.

«Ναι, θα κόψω τα µούσια και τα µαλλιά µου, που χρειάστηκαν τρία χρόνια για να φθάσουν σε αυτό το µήκος. Ίσως να µε στενοχωρεί, όµως, από την άλλη, µπορεί να προκύψει ένα διαφορετικό, εξίσου ωραίο look» έχει αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τζαν Γιαμάν Αθήνα: Πέρασμα και από τον Μουτσινά

«Πρέπει να έχετε τρελαθεί, αν νομίζετε ότι έκανε κάποια κακή κίνηση». Αυτό μετέφρασε η διερμηνέας που βρισκόταν στο στούντιο μαζί με τον ηθοποιό, όταν ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε για την επίμαχη φωτογραφία. «Στη σειρά, αυτές τις κινήσεις τις κάνει συχνά ο χαρακτήρας, κι αν με δεις στη σειρά θα το παρατηρήσεις», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Σήμερα ο Γιαμάν είπε στον Νίκο Μουτσινά ότι έχει μάθει μερικές ελληνικές λέξεις και φράσεις στα ελληνικά, αλλά τις ξεχνά. Ωστόσο κατάφερε να πει στα ελληνικά «Τι κάνεις;», live στο πλατό, προσθέτοντας ότι θα ήθελε να μιλά καλύτερα ελληνικά ώστε να γίνουν φίλοι με τον Νίκο Μουτσινά. «Μπορούμε να γίνουμε φίλοι και έτσι» του απάντησε ο παρουσιαστής.

Τζαν Γιαμάν: Πόζαρε με τη Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια φωτογραφήθηκε ενθουσιασμένη με τον Τούρκο ηθοποιό που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.  H Σάκκαρη έγραψε πως είναι χαρούμενη πως τον συνάντησε και μίλησε μαζί του.

Η απόλυτη τρέλα στο αεροδρόμιο

https://www.instagram.com/p/B2uBP1dgOrs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις