Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Έρωτας μετά” εξελίξεις: Επεισόδιο 4 – Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 23/9
Νέες εξελίξεις στο 4ο επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha

”Έρωτας μετά” εξελίξεις: Επεισόδιο 4 – Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 23/9

''Έρωτας μετά'' εξελίξεις: Η νέα σειρά του Alpha που μας έχει κολλήσει όλους στις τηλεοπτικές μας οθόνες κι αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.

”Έρωτας μετά” εξελίξεις: Όλο και περισσότερους τηλεθεατές κερδίζει η νέα σειρά του Alpha ‘Έρωτας Μετά’ που κάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης να χτυπάνε κόκκινο. Πρόκειται για μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη και σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας Μετά». Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Παναγιώτη Ιωσηφέλλη, ενώ το τιμόνι της σκηνοθεσίας κρατά ο Στέφανος Μπλάτσος. Πρωταγωνιστούν ο Αντώνης Καρυστινός, η Βάσω Λασκαράκη, ο Μάριος Αθανασίου και η Έμιλυ Κολιανδρή.

Όλα αρχίζουν από ένα αυτοκινητικό ατύχημα που πίσω του αφήνει πολλά ερωτήματα. Στο αυτοκίνητο επιβαίνουν μία γυναίκα και ένας άντρας. Ωστόσο, εκείνη μετά το ατύχημα εξαφανίζεται και ο άντρας πέφτει σε κώμα. Όταν το ατύχημα γίνεται γνωστό, η αναγνώρισή τους αποκαλύπτει το μυστικό τους: ήταν εραστές. Η φιλία ανάμεσα σε δύο ζευγάρια που ξεκίνησε 3 χρόνια πριν, έγινε αφορμή για να αρχίσει ένας απαγορευμένος έρωτας. Οι δυο τους έκρυβαν καλά την παράνομη σχέση τους μέχρι τη στιγμή του ατυχήματος που όλα αλλάζουν. Η σειρά εκτυλίσσεται σε δύο εποχές. Σε αυτή της μυστικής σχέσης των εραστών στο παρελθόν και σε εκείνη του δράματος των απατημένων συζύγων στο παρόν. Οι δύο ιστορίες διασταυρώνονται με την αστυνομική διερεύνηση του εγκλήματος, η οποία δημιουργεί πολλά ερωτήματα, αποκαλύπτει πολλά μυστικά και αναστατώνει τις ζωές όλων.

”Έρωτας μετά” εξελίξεις: Το αποψινό επεισόδιο

Τα νέα επεισόδια του «Έρωτας Μετά» θα φέρουν καταιγιστικές εξελίξεις, αφού ήδη το σημείο στο οποίο έχει μείνει η σειρά είναι κρίσιμο. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Νόρα έλκεται τόσο πολύ απ’ το μυστήριο, που αρχίζει κι ερευνά μόνη της. Πίσω στο παρελθόν, η Ηλέκτρα ζητάει οικονομική βοήθεια απ’ τον Ηλία πίσω απ’ την πλάτη του άντρα της, ενώ Κωνσταντίνος και Άννα, διαπιστώνουν πως υπάρχει μια ανεξήγητη αμηχανία μεταξύ τους όποτε βρίσκονται μόνοι.

Στο σημερινό επεισόδιο, μετά την απρόσμενη κλήση που δέχθηκε ο Χρήστος ξεσπά στον Φώτη κατηγορώντας τον πως δεν έχει κανέναν έλεγχο στην έρευνα. Την ίδια ώρα, η Αντιγόνη προφασίζεται πως ο γιος της θα έχει καλύτερη νοσηλεία σε μία κλινική της επιλογής της. Έτσι απαιτεί τόσο από την Ηλέκτρα όσο και από τους γιατρούς του νοσοκομείου την άμεση μεταφορά του Κωνσταντίνου. Αυτή, όμως, η επιμονή της φέρνει μοιραία μία έντονη σύγκρουση με την Ηλέκτρα, η οποία εναντιώνεται.

Τα δυο αεροπορικά εισιτήρια που ανακαλύπτει η Ηλέκτρα σε σακάκι του Κωνσταντίνου, τη διαλύουν συναισθηματικά, καθώς καθημερινά συνειδητοποιεί την προδοσία του άντρα της και της φίλης της. Το καβγαδάκι Κωνσταντίνου και Ηλέκτρας πίσω στο παρελθόν, οδηγεί τον Κωνσταντίνο να εκμυστηρευθεί στην Άννα πόσο θυμό κρύβει για τον πατέρα του και το διαζύγιο των γονιών του. Ο πατέρας του Κωνσταντίνου, ο Λύσανδρος, αγοράζει το σπίτι στην Ιτιά, επισημοποιώντας μ’ αυτόν τον τρόπο την εξωσυζυγική του σχέση.

”Έρωτας μετά” εξελίξεις: Επεισόδια Τρίτης 24/9 – Τετάρτης 25/9

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Φώτης και Γιώργος εμποδίζουν τον Χρήστο να δει τη γυναίκα που σύμφωνα με την έρευνα είναι η Άννα Μακρίδη, μέχρι να εξακριβώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και το λόγο φυγής της. Τα παιδιά του ζεύγους Μακρίδη, Νίκος και η Ειρήνη, περιμένουν εναγωνίως. Ο Παπαδόπουλος ανακαλύπτει κατεστραμμένα έγγραφα στην εταιρία, γεγονός που τον οδηγεί σ’ ένα πρώτο συμπέρασμα και δίνει συγκεκριμένη κατεύθυνση στην έρευνά του. Πίσω στο παρελθόν, ο Χρήστος ανακαλύπτει την αφιέρωση στο CD που έδωσε ο Κωνσταντίνος στην Άννα, και ζητά εξηγήσεις. Οι τρεις πυροβολισμοί που πέφτουν στο ιατρικό κέντρο όπου κρατείται η Άννα για εξέταση αλλάζουν την εξέλιξη των πραγμάτων.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 25/9, η Άννα εξακολουθεί να θεωρείται αγνοούμενη. Την ίδια στιγμή, η Ηλέκτρα είναι βαθιά λυπημένη που ο Κωνσταντίνος αν και σε κώμα αντέδρασε στιγμιαία στο άκουσμα του ονόματος της Άννας. Προσπαθεί να του αποσπάσει μια δεύτερη αντίδραση. Το ενδιαφέρον της Νόρας για την υπόθεση, ανοίγει καινούριο δρόμο στην έρευνα του Γιώργου, βοηθώντας τον να βρει στοιχεία. Ταυτόχρονα η έρευνα του Παπαδόπουλου τον στέλνει να συναντήσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Ηλία που θα του προσφέρει πληροφορίες για τις παράτυπες δραστηριότητές του. Πίσω στο παρελθόν, η αποκάλυψη πως η Ηλέκτρα δανείστηκε χρήματα κρυφά για να καλύψει τις υποχρεώσεις της στη γκαλερί, κλονίζει τη σχέση του ζευγαριού. Ωστόσο υπόσχεται να μην κρατήσει ξανά τίποτα κρυφό.

”Έρωτας μετά” εξελίξεις: Οι ηθοποιοί

Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Εύα Κοτανίδη, Δημήτρης Πασσάς, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Ισαβέλλα Μπαλτσαβιά, Σταύρος Τσουμάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, κ.ά.

Στο ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέτυ Λιβανού. Στο ρόλο του Λύσανδρου, ο Νίκος Γαλανός. Το τέταρτο επεισόδιο θα προβληθεί απόψε στις 21.50 στον Alpha.

”Έρωτας μετά” εξελίξεις: Δείτε το τρέιλερ εδώ 23/9

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις