Ρούλα Ρέβη ινστα: Έκανε μεσοθεραπεία στο πρόσωπο και είναι σαν 20άρα

LIFESTYLE

Ρούλα Ρέβη ινστα: Έκανε μεσοθεραπεία στο πρόσωπο και είναι σαν 20άρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ρούλα Ρέβη ινστα: Η Ρούλα Ρέβη, ακομπλεξάριστη όπως πάντα, δεν δίστασε να αποκαλύψει μέσω Instagram ότι έκανε μεσοθεραπεία στο πρόσωπό της.

23.09.2019 | 20:13

Ρούλα Ρέβη ινστα: Η Ρούλα Ρέβη είναι μια γοητευτική, μυστηριώδης και δυναμική γυναίκα που μοιράζεται με το κοινό της στα social media πολλές από τις καθημερινές στιγμές της και μάλιστα χωρίς φίλτρα και διορθώσεις. Ωστόσο, ακόμα κι αν είναι πολύ όμορφη, η ανασφάλεια οδηγεί πολλές φορές στα libraries του κινητού προκειμένου να φτιάξουμε κάπως τις ατέλειές μας ώστε να δείχνουμε αψεγάδιαστες. Μεταξύ μας, όλες έχουμε ένα ευαίσθητο σημείο που θα θέλαμε να αλλάξουμε. Σε ένα ποστ της η αγαπημένη μας φωτογράφος και μαμά δύο παιδιών φωτογραφίζεται χωρίς φίλτρα και φώτοσοπ και το αποτέλεσμα είναι απίθανο! Η φωτογράφος έχει κάνει μόλις μεσοθεραπεία και λάμπει ολόκληρη. Το πρόσωπό της δείχνει απίστευτα νεανικό και σφριγηλό με ομοιόμορφο χρώμα.

Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο πολλαπλών ενέσεων (μικροενέσεων). Φαρμακευτικές ουσίες, φυσικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, ακόμη και το ίδιο μας το αίμα (Μέθοδος PRP) εκχυλίζονται στο μεσόδερμα.  Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται σε πρόσωπο, μάτια και ντεκολτέ και αναζωογονεί το δέρμα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Θα δείτε αμέσως πιο ελαστικό, πιο σφριγηλό δέρμα, απαλλαγμένο από σημάδια γήρανσης, όπως είναι οι ρυτίδες.

Exit mobile version