Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εύη Βατίδου σχέση: Η δυσκολία να βρει σύντροφο, οφείλεται στον… Κούγια (vid)
LIFESTYLE

Εύη Βατίδου σχέση: Η δυσκολία να βρει σύντροφο, οφείλεται στον… Κούγια (vid)

Εύη Βατίδου σχέση: Το καλοκαίρι που πέρασε, οι εξορμήσεις της στην παραλία, έγιναν αρκετές φορές θέμα στις lifestyle στήλες.

Εύη Βατίδου σχέση: Η Εύη Βατίδου εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους πως στην προσωπική της ζωή δεν μπορεί να βρει τον ιδανικό σύντροφο, καθώς, μετά τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια το όλα τα υπόλοιπα τής φαίνονται περίεργα. «Δεν θέλω να κάνω κάποια σχέση, να σου πω την αλήθεια. Δεν ξέρω, το έχω πάρει λίγο στραβά το όλο θέμα. Δεν υπάρχουν σύντροφοι. Εγώ έμαθα με τον Αλέξη. Ήμουν πάρα πολύ μικρή, μπήκα σε ένα τρυπάκι τέτοιο να μάθω κάποια πράγματα με τον άντρα μου μαζί και μετά όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται περίεργα. Άλλαξαν οι εποχές; Ήταν μια διαφορετική ηλικία εκείνος, μια διαφορετική ηλικία εγώ, πέρασαν τα χρόνια, έχουν διαφοροποιηθεί τα πράγματα, έχουμε παιδιά… Είναι λίγο δύσκολο», δήλωσε η Εύη Βατίδου.

Η παθιασμένη σχέση του ποινικολόγου με το γνωστό μοντέλο ξεκίνησε λίγο μετά τη στέψη της Εύης Βατίδου ως Μις Ελλάς το 1999. Το εντυπωσιακό μοντέλο είχε τότε χρειαστεί νομική κάλυψη για κάποιο θέμα και τότε στράφηκε προς τον Κούγια. Εκείνος ακούγοντας τη γραμματέα του να προφέρει το όνομα Βατίδου ενθουσιάστηκε, αφού παρακολουθώντας τα καλλιστεία στην τηλεόραση είχε θαμπωθεί με το ψηλόλιγνο εκείνο μελαχρινό κορίτσι.

Βατίδου – Κούγιας: Ο λαμπερός γάμος

Το ραντεβού επισπεύσθηκε. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη την ημέρα στο γραφείο το ραντεβού κινήθηκε σε καθαρά επαγγελματικά πλαίσια. Κάτι που δεν έγινε όμως αργότερα, στην πρόσκληση σε γεύμα που ακολούθησε. Όπως είχε δηλώσει το 2005 στην «Espresso» εκείνος κουράστηκε πολύ για να κατακτήσει την Εύη, μιας και ήταν αρκετά επιφυλακτική». Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι ο Κούγιας τότε δεν είχε κρύψει πως «η Εύη είναι η γυναίκα της ζωής του» καθώς «είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, καθόλου δήθεν και το μυαλό της υπερτερεί της ομορφιάς της».

Λίγο μετά την γνωριμία και πιο συγκεκριμένα στις 24 Ιανουαρίου του 2001, με δυόμισι χιλιάδες καλεσμένους, το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια ονειρική τελετή. Η Εύη Βατίδου έλαμπε μέσα στο νυφικό που είχε σχεδιάσει αποκλειστικά για εκείνη ο φίλος της Μιχάλης Ασλάνης. Το ζευγάρι δέχτηκε πολλά και πανάκριβα δώρα. Αν και τότε δεν ακολούθησε δεξίωση, η βάφτιση-υπερθέαμα που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά από την άφιξη του πρώτου τους παιδιού, υπερκάλυψε το “κενό”.

Και άρχισαν τα… όργανα

Ο μήνας του μέλιτος του ζευγαριού ήταν παραμυθένιος. Πρώτος σταθμός τους αποτέλεσε η Ελβετία, δεύτερος η Γαλλία και τρίτος το Μιλάνο με ατελείωτο shopping, ρομαντικές βόλτες και σκι, που ήταν το αγαπημένο χόμπι και των δύο. Η επιστροφή στην Ελλάδα δεν χάλασε την ονειρική ατμόσφαιρα. Διακοπές, κοινωνικές εκδηλώσεις, πρωτοσέλιδα. Δύο χρόνια αργότερα, η ευτυχία επισφραγίστηκε με ένα ακόμη δώρο, τη Μάιρα.

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Τα προβλήματα ξεκίνησαν το 2006… και το 2007 οι καυγάδες άρχισαν να γίνονται ολοένα και συχνότεροι. Ξυλοδαρμοί, αλληλοκατηγορίες, μηνύσεις και αγωγές συνόδευσαν τον επεισοδιακό χωρισμό του ζευγαριού που, έξι μόλις χρόνια μετά τον γάμο του.

Το περιβόητο σκηνικό με το τακούνι

Στις “μεγάλες στιγμές” του διαζυγίου του ζεύγους ανήκει και η καταγγελία της Εύης Βατίδου τον Οκτώβριο του 2007 για ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της στο αστυνομικό τμήμα, όπου το μοντέλο έφτασε ξυπόλητο και με σκισμένα ρούχα και η επίσκεψη του Αλέξη -λίγους μήνες μετά- στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών αιμορραγώντας στο πρόσωπο και το κεφάλι από χτυπήματα που υποστήριξε ότι προκλήθηκαν από το… τακούνι της πρώην συζύγου του.

Οι δυο τους διασταύρωσαν άπειρες φορές τα ξίφη τους στις αίθουσες των δικαστηρίων με αφορμή τις εκατέρωθεν μηνύσεις, το διαζύγιο, την επιμέλεια και τη διατροφή των παιδιών, αλλά και το μοίρασμα της περιουσίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις