Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το πρώτο ντέρμπι του Βαλμπουενά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το πρώτο ντέρμπι του Βαλμπουενά

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με ανάρτησή του στο twitter ο Ματιέ Βαλμπουενά έστειλε μήνυμα ότι θέλει να λάμψει το ερυθρόλευκο χρώμα στο πρώτο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πάντοτε το πιο δύσκολο πράγμα πριν από ένα ντέρμπι «αιωνίων» όπως διηγούνται συνήθως οι παλιότεροι, είναι το πώς θα εξηγήσουν στους νέους παίκτες τη σημασία της αναμέτρησης, καθώς δεν έχουν ιδέα από την ατμόσφαιρα που επικρατεί. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (22/09, 20:30) και ο Ματιέ Βαλμπουενά θέλησε να δώσει το στίγμα του με ανάρτηση στο twitter. Ίσως για να βάλει ο ίδιος τον εαυτό του αλλά και τον κόσμο της ομάδας στο κλίμα του παιχνιδιού.

Αν δεν το έκανε άλλωστε ο Βαλμπουενά, ποιος θα έπαιρνε την πρωτοβουλία να το πράξει; Από τη στιγμή που λείπει και ο φυσικός ηγέτης Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό, ο Γάλλος μέσος ήταν ο ιδανικότερος γι’ αυτό τον ρόλο. Με τις ασίστ και τα γκολ που έχει πετύχει είναι ξεκάθαρα πλέον ο  ηγέτης των Πειραιωτών, αυτός που παίρνει στις πλάτες του την ομάδα και αναμφίβολα δικαιολογεί το όνομα και την προσωπικότητά του.

https://twitter.com/MathieuVal8/status/1175675785665044482?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1175675785665044482&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2Ffootball%2Fomades%2FOlympiakos%2Fvalmpoyena-prwto-moy-athhnaiko-ntermpi-as-lampsei-to-kokkino-kai-to-leyko.5602531.html

«Ερυθρόλευκη λάμψη»

Ο Βαλμπουενά λοιπόν έστειλε το μήνυμά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, δείχνοντας ότι περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων», παρόλο που καταλαβαίνει ότι δεν διαθέτει η συγκεκριμένη αναμέτρηση την αίγλη και τη δυναμική του παρελθόντος, επειδή ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση τα τελευταία χρόνια, μακριά από τον πραγματικό του εαυτό.

“Πρώτο μου αθηναϊκό ντέρμπι. Ας λάμψει το κόκκινο και το λευκό”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Βαλμπουενά ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον ίδιο με μπλε φανέλα, που είναι η εκτός έδρας που φορούν συνήθως οι Πειραιώτες. Όλα αυτά το πρωί της Κυριακής (22/09), ανήμερα του αγώνα με τους «πράσινους» στο «Σπύρος Λούης». Ο Γάλλος άσος έχει γίνει και το αγαπημένο παιδί του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη από τη στιγμή που αποφάσισε να πάρει την ευθύνη του ηγέτη, τουλάχιστον όσο καιρό θα λείπει ο Φορτούνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις