Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαντόνα – Ρόντμαν: “Μου πρόσφερε 20 εκατ. δολάρια για να την αφήσω έγκυο”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαντόνα – Ρόντμαν: “Μου πρόσφερε 20 εκατ. δολάρια για να την αφήσω έγκυο”

Μαντόνα - Ρόντμαν: Το 1993, ο τότε διάσημος και πάντα εκκεντρικός μπασκετμπολίστας Ντένις Ρόντμαν είχε σχέση με τη Μαντόνα.

Μαντόνα – Ρόντμαν: Αίσθηση προκάλεσε ο ισχυρισμός του Ντένις Ρόντμαν ότι την εποχή που είχε σχέση με τη Μαντόνα, το 1993, η «βασίλισσα της ποπ» του πρόσφερε 20 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να την αφήσει έγκυο. Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Breakfast Club», ο 59χρονος πρώην άσος του NBA, η ζωή του οποίου έγινε πρόσφατα ντοκιμαντέρ,υποστήριξε ότι θα λάμβανε το απίστευτο αυτό ποσό μόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Όπως είπε ο Ρόντμαν, βρισκόταν σε καζίνο του Λας Βέγκας, όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τη Μαντόνα. «Μου είπε ‘Ντένις, ξέρεις έχω ωορρηξία’. Της λέω ‘Τι είναι αυτό;’. Προσπαθούσα, ξέρετε, να τη ρίξω τότε στο κρεβάτι…». Στη συνέχεια η τραγουδίστρια φέρεται να έστειλε ένα τζετ για να τον παραλάβει και να μπορέσουν να κάνουν σεξ και αμέσως μετά ο Ρόντμαν επέστρεψε στο Λας Βέγκας για να συνεχίσει τον τζόγο.

Προφανώς οι δυο τους δεν απέκτησαν παιδί, αλλά ο Ρόντμαν πιστεύει, όπως είπε στην εκπομπή, ότι ίσως δεν είναι ο μοναδικός στον οποίο η Μαντόνα έκανε μια τέτοια πρόταση. Άφησε, μάλιστα, να εννοηθεί ότι η 22χρονη σήμερα κόρη τής Μαντόνα, Λούρδη, μπορεί να είναι ο καρπός ενός ανάλογου ντιλ που έκανε η «βασίλισσα της ποπ» με τον τότε γυμναστή της Κάρλος Λεόν.

Μαντόνα: Η κόρη της μεγάλωσε και μοιάζει στη Lady Gaga

Η Λούρδη Λεόν, κόρη της Μαντόνα, παρευρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης αυτήν την εβδομάδα. Η 22χρονη, της οποίας ο πατέρας είναι ο Κουβανός ηθοποιός Κάρλος Λεόν, εντοπίστηκε στην πρώτη σειρά του show του οίκου Προενζα Σκουλερ και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μάλιστα, πολλοί δεν απέφυγαν την σύγκριση της Λούρδη με την Lady Gaga, καθώς -όπως ισχυρίζονται- η ομοιότητα με την τραγουδίστρια είναι εμφανής. Και αυτή η ομοιότητα, φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαντόνα δήλωσε στο παρελθόν ότι μερικές φορές είναι δύσκολο για την Λούρδη να έχει ως γονέα έναν από τους πιο δημοφιλείς ανθρώπους του πλανήτη. Μιλώνας στην τηλεοπτική εκπομπή του Γκράχαμ Νόρτον, «Graham Norton Show», η τραγουδίστρια δήλωσε: «Νομίζω ότι εύχονται να μην ήμουν η Μαντόνα. Νομίζω ότι θα ήταν λιγότερο δύσκολο στο μυαλό τους, αν δεν είχαν εμένα για μητέρα».

https://twitter.com/anorderlymess/status/1172040084759228418?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1172040084759228418&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.huffingtonpost.co.uk%2Fentry%2Fmadonna-daughter-lourdes-lola-leon-new-york-fashion-week-pictures-lady-gaga_uk_5d7c910ee4b077dcbd5ebe48

View this post on Instagram

A post shared by DENNIS RODMAN (@dennisrodman) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις