Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Μαρία Βέλλη: Η οργισμένη απάντησή της στο “Πρωινό” για Καζαριάν και “Κούκλες”
LIFESTYLE

Άννα Μαρία Βέλλη: Η οργισμένη απάντησή της στο “Πρωινό” για Καζαριάν και “Κούκλες”

Άννα Μαρία Βέλλη: Τα σχόλια του Άρη Καβατζίκη για την παράσταση "Κούκλες", που η ίδια συμπρωταγωνιστεί με την Καζαριάν την εξόργισαν και απαντά μέσω Instagram.

Άννα Μαρία Βέλλη: Η συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν στη θεατρική παράσταση «Κούκλες» όσο και η συμπεριφορά της απέναντι στους δημοσιογράφους έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Εκτός από το γνωστό μοντέλο, στην παράσταση πρωταγωνιστεί και η Άννα Μαρία Βέλλη, γνωστή youtuber, ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός.

Όταν προβλήθηκε το θέμα στην χθεσινή εκπομπή του “Πρωινού” του ΑΝΤ1, οι δημοσιογράφοι σχολίασαν τόσο τη συμμετοχή της Ειρήνης όσο και εκείνη της Άννας Μαρίας σε ένα έργο γραμμένο από τον Ίψεν. Το απόγευμα της Πέμπτης, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που άκουσε από τον συνεργάτη της Φαίης Σκορδά, Άρη Καβατζίκη, μέσα από τα Instagram Stories της.

Άννα Μαρία Βέλλη: Η απάντηση στον Άρη Καβατζίκη

«Κύριε Καβατζίκη και λοιποί. Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια σας για το πρόσωπό μου και επειδή με σθένος σας παρακολούθησα να προσπαθείτε να υπερασπίσετε την τιμή του Χένρικ Ίψεν, ισχυριζόμενος πως έχετε διαβάσει και γνωρίζετε το έργο του επιτρέψτε μου να θεωρώ πως το «διαβάζω» ένα έργο δεν σημαίνει πως το κατανοώ αυτομάτως. Θα φρεσκάρω τη μνήμη σας και συνοπτικά θα σας πω πως στο κουκλόσπιτο του Ίψεν – πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το έργο «Κούκλες» στο οποίο συμμετέχω – ο Τόρβαλντ Χέλμερ είναι μία πατριαρχική φιγούρα που χειραγωγεί τη σύζυγό του Νόρα, αποτρέποντας την από να δοκιμαστεί στη ζωή, να αποτύχει και να πράξει αυτοβούλως κάνοντας την «κούκλα» στο «κουκλόσπιτο» του.

Άννα Μαρία Βέλλη: Infuencer του Instagram

Και αναρωτιέμαι δικαίως, τι ακριβώς από τα ειρωνικά σας σχόλια σχετικά με το πτυχίο μου της υποκριτικής ή τα «αυτό το κοριτσάκι δεν μπορούσε να το προστατεύσει κάποιος, γιατί δεν έμενε στο μόντελινγκ και ήθελε να καταπιαστεί με Ίψεν» και άλλα πολλά που είπατε, θεωρείτε πως σας διαχωρίζει από τον πατριαρχικής μορφής ήρωα του Ίψεν; Κοιτάξτε που τελικά θα μπορούσατε κάλλιστα να ερμηνεύσετε και εσείς Ίψεν και χωρίς πτυχίο ηθοποιού!!! Με εκτίμηση, Άννα Μαρία (ένας απλός άνθρωπος που δεν τον καθορίζει το επάγγελμά του)».

Άννα Μαρία Βέλλη: Ζευγάρι με τον Άρη Μακρή
Άννα Μαρία Βέλλη: Η αναγνωρισιμότητα μέσα από την εκπομπή “Rodeo”
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις