Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ralph Lauren – Ρέιτσελ: Ντύσου σαν την αγαπημένη ηρωίδα από τα “Φιλαράκια”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ralph Lauren – Ρέιτσελ: Ντύσου σαν την αγαπημένη ηρωίδα από τα “Φιλαράκια”

Ralph Lauren - Ρέιτσελ: Ο διάσημος μόδιστρος λανσάρει ρούχα εμπνευσμένα από το στυλ του fashion icon της σειράς

Ralph Lauren – Ρέιτσελ: Πέρασαν κιόλας 25 χρόνια από τη στιγμή που εμφανίστηκαν στις οθόνες μας τα “Φιλαράκια”, που όλοι οι τηλεθεατές λάτρεψαν. Και στην Ελλάδα, η σειρά δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται, ενώ τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου είναι ταυτισμένα με τη Ρέιτσελ, τη Μόνικα, τον Τζόι, τον Ρος, τον Τσάντλερ και την Φοίβη. Το απόλυτο fashion icon της σειράς ήταν η Ρέιτσελ Γκριν.

Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν υπέροχη στον ρόλο που την καθιέρωσε. Μάλιστα, η Ρέιτσελ ως γνήσια fashionista, υποτίθεται ότι δούλεψε στα καταστήματα Bloomingdales και στον Ralph Lauren, τον οποίο και είδαμε σε ένα επεισόδιο της σειράς στο ασανσέρ. Έτσι, για τα 25 χρόνια της εμβληματικής σειράς, η Warner Bros ενώνει τις δυνάμεις της με τον διάσημο μόδιστρο και λανσάρει την “Wear To Work collection, με ρούχα για το γραφείο”, εμπνευσμένη από το στυλ της Ρέιτσελ.

Δες τη νέα συλλογή ΕΔΩ

Πρόκειται για κομμάτια που στηρίζονται στο ντύσιμο των 90s και 00s, με σημερινό upgrade, και είναι ιδανικά για working style. Συγκεκριμένα, η RALPH LAUREN X FRIENDS collection περιλαμβάνει: Δερμάτινα παντελόνια και φούστες, polo πουλόβερ, ριγέ κοστούμια, mini και midi φούστες, λεοπάρ κ.α. Μάλιστα, τα κομψά κομμάτια θα είναι πιο οικονομικά από ότι θα περίμενε κανείς, ξεκινώντας από 99 ευρώ. Η κολεξιόν θα εκτεθεί, πού αλλού;, στην πρώτη δουλειά της Ρέιτσελ στον τομέα της μόδας, στα Bloomingdales, όπου θα υπάρχει ένα installation των Friends για τα 25 χρόνια.  Ακόμη, εκεί οι επισκέπτες θα βρουν κούπες από το Central Perk αλλά και αναπαράσταση του γραφείο της Ρέιτσελ. Φυσικά, τα κομμάτια είναι διαθέσιμα για αγορά online αλλά και στα καταστήματα Ralph Lauren. Τώρα μπορούμε να ντυθούμε και επίσημα σαν την Ρέιτσελ Γκριν και να εντυπωσιάσουμε στο γραφείο.

Μερικά κομμάτια που ξεχωρίζουν:

Μάλλινο σακάκι 329 ευρώ

Δερμάτινο μποτάκι 189 ευρώ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις