Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Πατέρας για… έκτη φορά ο διάσημος ηθοποιός
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Πατέρας για… έκτη φορά ο διάσημος ηθοποιός

Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Ο 61χρονος ηθοποιός και η 35χρονη σύζυγός του, ανακοίνωσαν χθες μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram πως περιμένουν ακόμη ένα μωρό.

Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Ο Άλεκ Μπάλντουιν ή είναι αθεράπευτα ερωτευμένος και τα αποτελέσματα… βγαίνουν στο φως, ή είναι έτοιμος να φτιάξει ομάδα ποδοσφαίρου. Κι αυτό διότι η πολύ όμορφη και γυμνασμένη σύζυγός του, περιμένει το 5ο μέλος της οικογένειας. Ο 61χρονος ηθοποιός και η 35χρονη σύζυγός του, ανακοίνωσαν χθες μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram πως περιμένουν ακόμη ένα μωρό, με ένα υπέροχο βίντεο που δείχνει τον καρδιακό παλμό του βρέφους.

«Είναι ακόμη πολύ νωρίς, αλλά ένα μικρό πλάσμα αναπτύσσεται μέσα μου» έγραψε η Χιλάρια Μπάλντουιν, που πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει την άσκηση για να κάνει καλύτερο σεξ (δείτε παρακάτω). Και συνέχισε στην ανάρτησή της: «Ο ήχος αυτής της δυνατής καρδιάς με κάνει τόσο ευτυχισμένη. Ιδίως μετά την απώλεια που βιώσαμε την άνοιξη. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την είδηση καθώς είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν θέλουμε να κρύψουμε την εγκυμοσύνη».

https://www.instagram.com/p/B2jwlYsH_6d/?utm_source=ig_embed

Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: 5 & 1 με την Κιμ

Το νέο μέλος της οικογένειας του Άλεκ Μπάλντουιν θα προστεθεί στα μεγαλύτερα αδέρφια του, τον μόλις 16 μηνών Ρομέο Αλεχάντρο Ντέιβιντ, τον 3χρονο Λεονάρντο Έιντζελ Τσαρλς, τον 4χρονο Ραφαέλ Τόμας και την 6χρονη Κάρμεν Γκαμπριέλα. Ο ηθοποιός, που λατρεύει να υποδύεται τον Ντόναλντ Τραμπ και να τον χλευάζει – αν και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι βαρέθηκε – έχει άλλη μία κόρη, την Άιρλαντ από τον προηγούμενο γάμο του με την Κιμ Μπάσιντζερ.  Η Άιρλαντ είναι μοντέλο με μεγάλη επιτυχία – έγινε μάλιστα το πρόσωπο της Guess. Έχει κάνει εξώφυλλα στο Elle της Βουλγαρίας, το L’Officiel της Ουκρανίας και το Marie Claire του Μεξικό, ενώ φωτογραφίες της έχουν εμφανιστεί στο W και το Vogue Ιταλίας και Ταϊβάν.

«Οι φωτογραφίες για τις οποίες ο πατέρας μου φωνάζει είναι εκείνες που τρώω μεθυσμένη στις 2 το πρωί» εξήγησε. «Ανέβασα βίντεο που κάνω ότι πίνω σιρόπι και αυτός αντέδρασε λέγοντας ‘κατέβασέ το! Κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά’. Κι εγώ του λέω ξεπέρασέ το, γέρο» δήλωσε πρόσφατα για την αντίδραση του πατέρα της σε πολύ καυτή φωτογραφία που ανέβασε.

https://www.instagram.com/p/B2hsV6iH9cK/

https://www.instagram.com/p/B0YsjgknY62/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις