Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ντόρα Μπακογιάννη δείπνο: Γιουβέτσι από τα χεράκια της σε Παπανδρέου και Κατρούγκαλο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα Μπακογιάννη δείπνο: Γιουβέτσι από τα χεράκια της σε Παπανδρέου και Κατρούγκαλο

Ντόρα Μπακογιάννη δείπνο: Ο Γιώργος Παπανδρέου, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα, όπου παρέθεσε δείπνο η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη δείπνο: Φαίνεται λίγο… κάπως, όμως η πολιτική, πέρα από τους καβγάδες στα τηλεοπτικά παράθυρα και στη Βουλή, έχει κι άλλη πλευρά. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και μάλιστα για καλό. Κι όμως, η Ντόρα Μπακογιάννη παρέθεσε διακομματικό τραπέζι στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα, πριν μερικές ημέρες. Το δείπνο έγινε με αφορμή τη συγκρότηση σε σώμα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης στις αρχές Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την Espresso, την περασμένη Τρίτη η κ. Μπακογιάννη προσκάλεσε τους βουλευτές μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, της οποίας είναι επικεφαλής, στο σπίτι στη Γλυφάδα.

Και κάπως έτσι βρέθηκαν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, που είναι εκπρόσωπος της Βουλής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Παρόντες ήταν και οι βουλευτές της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος και Φωτεινή Πιπιλή. Το μενού περιελάμβανε γιουβέτσι και μελιτζάνες, μαγειρεμένα από την ίδια τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις