Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα ποντιακά: Η λαμιώτικη προφορά που έκανε το Instagram να “λιώσει” (vid)
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα ποντιακά: Η λαμιώτικη προφορά που έκανε το Instagram να “λιώσει” (vid)

Χριστίνα Μπόμπα ποντιακά: Το βίντεο που ανέβασε η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη και συνδυάζει ποντιακή ανάγνωση με λαμιώτικη προφορά.

Χριστίνα Μπόμπα ποντιακά: Η Χριστίνα Μπόμπα επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μοιράζοντας μαζί τους διάφορες στιγμές της ζωής της. Αυτή τη φορά, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο, όπου διαβάζει ποντιακά με «λαμιώτικη προφορά» όπως σημειώνει η ίδια στο προφίλ της.  Το βιβλίο που κρατάει στα χέρια της το έχει γράψει ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανος και έχει τίτλο: «Η Πολιτιστική Ταυτότητα του Ελληνισμού του Πόντου».  Η Χριστίνα Μπόμπα κάθεται στο σαλόνι ενός σπιτιού στη Θεσσαλονίκη και διαβάζει από το βιβλίο, με τον Σάκη Τανιμανίδη να την βιντεοσκοπεί με το κινητό του τηλέφωνο.

Εκεί βρίσκεται και ο Στέφανος Τανιμανίδης, ο οποίος την στηρίζει στην προσπάθειά της να διαβάσει ποντιακά. Πάντως οι followers της Χριστίνας Μπόμπα γέλασαν πολύ και διασκέδασαν με το χιουμοριστικό βιντεάκι. «Μαθαίνοντας ποντιακά από το βιβλίο του μπαμπά Στέφανου. Με λαμιώτικη προφορά πάντα… πριν λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη» σημείωσε στη λεζάντα του βίντεο.

Χριστίνα Μπόμπα: Φήμες για το «Τhe Voice»

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η Χριστίνα Μπόμπα ίσως αναλάβει ρόλο συμπαρουσιάστριας στο «Τhe Voice». Η ταξιδιωτική εκπομπή που ήθελε να κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δεν πήρε το πράσινο φως λόγω υψηλού κόστους, ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα συζητάει αυτή τη στιγμή για τη συμπαρουσίαση του «The Voice».

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Acun Media, ώστε να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως παρουσιάστρια στο δημοφιλές talent show. Την παρουσίαση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχει αναλάβει ο Γιώργος Λιανός μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις