Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννα Αγγελοπούλου – Ηρώδειο: Η κόκκινη τουαλέτα και το πουρμπουάρ “μαμούθ” σε πωλητή
LIFESTYLE

Γιάννα Αγγελοπούλου – Ηρώδειο: Η κόκκινη τουαλέτα και το πουρμπουάρ “μαμούθ” σε πωλητή

Γιάννα Αγγελοπούλου - Ηρώδειο: Μετά την παράσταση η Γιάννα Αγγελοπούλου θέλησε να αγοράσει ξηρούς καρπούς από έναν πωλητή έξω από το θέατρο.

Γιάννα Αγγελοπούλου – Ηρώδειο: Στο Ηρώδειο οικογενειακώς βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Γιάννα Αγγελοπούλου, προκειμένου να παρακολουθήσει χορευτική παράσταση. Μαζί με την κ. Αγγελοπούλου ήταν ο σύζυγός της Θεόδωρος Αγγελόπουλος και ο μεγαλύτερος γιος τους Παναγιώτης με τη σύζυγό του Έλλη Παπαδιαμαντή. Το ζευγάρι μάλιστα πρόσφατα βάφτισε την κόρη του στο Παλαιό Ψυχικό. Η παρέα κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του Ηρωδείου για να παρακολουθήσει τα υπέροχα μπαλέτα Μπεζάρ. Η κ. Αγγελοπούλου τράβηξε επάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας, με την εντυπωσιακή της παρουσία. Η Γιάννα Αγγελοπούλου φορούσε μια μακριά κόκκινη τουαλέτα με ένα μεγάλο ασπρόμαυρό κέντημα στο γοφό, το οποίο είχε μια διακριτική ουρά.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, διακρίνεται η Γιάννα Αγγελοπούλου να πλησιάζει τον πάγκο πλανόδιου πωλητή ξηρών καρπών. Δεν διευκρινίζεται αν μόνη της πλησίασε η κυρία Αγγελοπούλου για να αγοράσει ξηρούς καρπούς, ή αν ο πλανόδιος πωλητής την αναγνώρισε και της προσέφερε ξηρούς καρπούς.

«Κράτα το, κράτα το»

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έβγαλε από την τσάντα της χρήματα για να πληρώσει τον πλανόδιο πωλητή, ο οποίος αρνιόταν να τα πάρει. Η κυρία Αγγελοπούλου τον κυνηγούσε να του δώσει τα χρήματα, φωνάζοντάς του «κράτα το, κράτα το». Εντέλει παρενέβη ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος πήρε τα χρήματα από τα χέρια της συζύγου του και τα άφησε πάνω στο καρότσι του πλανόδιου πωλητή.

Δείτε ακόμη: 

Ζήνα, το εκπαιδευμένο γεράκι που κατέρριψε drone πάνω από το σπίτι της Αγγελοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις