Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη μάχη με την ασθένεια
LIFESTYLE

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη μάχη με την ασθένεια

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε μετά το τέλος των χημειοθεραπειών για την περιπέτεια της υγείας του.

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη μάχη του με τον καρκίνο έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο ηθοποιός με μια ανάρτησή του το περασμένο καλοκαίρι είχε ανακοινώσει ότι έκανε χημειοθεραπείες. Σήμερα, ο αγαπημένος ηθοποιός φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του. Τα λόγια του δίνουν κουράγιο σε άλλους ανθρώπους που πιθανόν να αντιμετωπίζουν ζητήματα με την υγεία τους.

“Γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι, είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό. Ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε. Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου. Είμαι καλά, είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Η αποκάλυψη της ασθένειας

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram διάφορες φωτογραφίες που πρόδιδαν ότι αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Παρ’όλα αυτά, κανείς δεν το είχε καταλάβει από την αρχή. Αρχικά δημοσίευσε μια φωτογραφία που είχε ξυρίσει το κεφάλι του, λόγω των χημειοθεραπειών, αλλά όλοι το είχαν ερμηνεύσει ως ένα νέο στυλ που υιοθέτησε ο ηθοποιός.

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Η εξομολόγηση στο Instagram

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι είναι εξουθενωμένος, λόγω της ασθένειας. Εξομολογήθηκε πως πονάνε τα κόκαλά του κι ότι έχει αρχίσει να χάνει την αίσθηση της γεύσης. Όλα αυτά ήταν συμπτώματα των χημειοθεραπειών.

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος των χημειοθεραπειών

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: “Το άγριο παιδί”

Στα 36 του χρόνια ο Αντίνοος έχει εξελιχθεί πολύ από το παιδί που πρωταγωνιστούσε στη σειρά “Άγρια παιδιά” του Mega, μέσω της οποίας έγινε ευρύτερα γνωστός. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Το άγριο παιδί πάντα ήταν ήρεμο. Δεν ήταν ποτέ τρελό. Ηρέμησε περισσότερο από ότι ήταν, μεγάλωσε, ωρίμασε, πατά γερά στα πόδια του και ξέρει τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει”. Ο Αντίνοος Αλμπάνης το καλοκαίρι πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση “Ο κατά φαντασίαν ασθενής” του Μολιέρου. Είχε μιλήσει για τη φιλοδοξία των ανθρώπων να αγκιστρώνονται πάνω σε εξαρτήσεις και να γίνονται δέσμιοι μιας κατάστασης που δεν τους πηγαίνει παρακάτω.Συνέχισε όμως αποκαλύπτοντας ότι είναι εξαρτημένος και παλεύει με τον εθισμό. “Δυστυχώς έχω την εξάρτηση του τσιγάρου, είναι κάτι για το οποίο παλεύω και έχω μπει σε μια διαδικασία να το παλέψω, με σκοπό να το μειώσω και να το κόψω εντελώς”, δήλωσε.

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Οι ελπίδες χορεύουν καλύτερα σε γυμνά κεφάλια

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις