Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / “Έρωτας μετά”: Όλες οι εξελίξεις στο τέταρτο επεισόδιο – Τα νούμερα τηλεθέασης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Έρωτας μετά”: Όλες οι εξελίξεις στο τέταρτο επεισόδιο – Τα νούμερα τηλεθέασης

"Έρωτας μετά": Συνεχίζει τη δυναμική της πορεία η νέα δραματική σειρά του Alpha με υψηλά νούμερα τηλεθέασης και σεναριακές ανατροπές.

“Έρωτας μετά”: H δραματική σειρά του Alpha έχει αγαπηθεί ήδη από τους τηλεθεατές. Πρωταγωνιστούν ο  Αντώνης Καρυστινός, η Βάσω Λασκαράκη, ο Μάριος Αθανασίου και η Έμιλυ Κολιανδρή. Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει “Έρωτας μετά”.

Τα τρία πρώτα επεισόδια έχουν ήδη προβληθεί  ενώ το τέταρτο αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα. Η σειρά έχει ξεκινήσει τη σεζόν με τους καλύτερους οιωνούς, αφού δείχνει αήττητη απέναντι στον ανταγωνισμό. Το βράδυ της Τετάρτης στο δυναμικό κοινό, η σειρά κατέκτησε το 22,9% της τηλεθέασης αφήνοντας το σύνολο του ανταγωνισμού σε χαμηλότερες θέσεις από την ώρα της έναρξής της και μετά. Στο σύνολο των τηλεθεατών ήταν και πάλι πρώτη με 20,4%. Μάλιστα σε τέταρτο μετάδοσής της η σειρά «Έρωτας μετά» εκτινάχθηκε στο 29,7% στο δυναμικό κοινό, δείχνοντας τη δυναμική της.

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο

Μετά την απρόσμενη κλήση που δέχθηκε ο Χρήστος ξεσπά στον Φώτη, κατηγορώντας τον πως δεν έχει κανέναν έλεγχο στην έρευνα. Η Ηλέκτρα συγκρούεται έντονα με την Αντιγόνη, που με το πρόσχημα της καλύτερης νοσηλείας, απαιτεί τη μεταφορά του γιου της σε κλινική της επιλογής της. Τα δυο αεροπορικά εισιτήρια που ανακαλύπτει η Ηλέκτρα σε σακάκι του Κωνσταντίνου, τη διαλύουν συναισθηματικά, καθώς μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί την προδοσία του άντρα της και της φίλης της. Ο καυγάς Κωνσταντίνου και Ηλέκτρας πίσω στο παρελθόν, οδηγεί τον Κωνσταντίνο να εκμυστηρευθεί στην Άννα πόσο θυμό κρύβει για τον πατέρα του και το διαζύγιο των γονιών του. Ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Λύσανδρος, αγοράζει το σπίτι στην Ιτιά, επισημοποιώντας μ’ αυτόν τον τρόπο την εξωσυζυγική του σχέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις