Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Τότεναμ: «Κράξιμο» του Ρίο Φέρντιναντ στα «σπιρούνια» (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Τότεναμ: «Κράξιμο» του Ρίο Φέρντιναντ στα «σπιρούνια» (vid)

Ολυμπιακός – Τότεναμ: «Spursy» χαρακτήρισε υποτιμητικά την εμφάνιση της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Λίγες μέρες μετά τα καυστικά σχόλια των Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Κάραγκερ στο Sky Sports για το λάθος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο ματς της Άρσεναλ με τη Γουότφορντ, ήρθε η σειρά του Ρίο Φέρντιναντ να τα βάλει με την Τότεναμ. Ο παλαίμαχος αμνυντικός που είναι σχολιαστής στο BBC, στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γκάρι Λίνεκερ, χαρακτήρισε «Spursy» την εικόνα των «σπιρουνιών» στο 2-2 με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο λόγος που τα έβαλε με τους παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήταν επειδή προηγήθηκαν 2-0 και μετά αντί να διαχειριστούν την κατάσταση, βρέθηκαν να παίρνουν την ισοπαλία και στο τέλος να μην είναι δυσαρεστημένοι. “Τα σπιρούνια θα πρέπει να τα έχουν με τον εαυτό τους. Όταν προηγείσαι με 2-0 εκτός έδρας, κάνεις το κοινό των γηπεδούχων να σιωπήσει. Όμως πέταξαν αυτό το αβαντάζ δείχνοντας έλλειμμα συγκέντρωσης” τόνισε αρχικά ο Φέρντιναντ.

Ξέχασε τα… δικά του

Στη συνέχεια ο πρώην διεθνής κεντρικός αμυντικός χαρακτήρισε χαλαρή την περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είχε ως συνέπεια να το πληρώσει με απώλεια δύο βαθμών. “Θεωρείς ότι θα έχουν μαζέψει εμπειρίες από την περασμένη σεζόν και αυτά που έμαθαν, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Πιστεύω πως ήταν υπερβολικά χαλαροί”, υποστήριξε ο Φέρντιναντ, θεωρώντας ότι ο Ποτσετίνο θα είναι εξαιρετικα απογοητευμένος με κάποιους παίκτες του.

Βέβαια, ο Ρίο Φέρντιναντ έχει εμπειρία από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μάλιστα δυσάρεστη. Ως παίκτης και αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ηττηθεί 2-0 από τους «ερυθρόλευκους» τη σεζόν 2013-14 στο πρώτο ματς για τη φάση των 16. Εκείνο το βράδυ διαπίστωσε το πόσο σκληρή είναι η έδρα των «ερυθρόλευκων», παρόλο που στη ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ» η Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση επικρατώντας 3-0 με χατ τρικ του Φαν Πέρσι.

Το επόμενο ματς για την Τότεναμ είναι την 1η Οκτωβρίου με αντίπαλο την Μπάγερν στο Λονδίνο. Καθόλου εύκολο και μπορεί να την φέρει σε δύσκολη θέση αν δεν καταφέρει να πάρει το τρίποντο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις