Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζωρτζίνα: Το σεξ μαζί της, είναι καλύτερο και από το καλύτερο γκολ μου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζωρτζίνα: Το σεξ μαζί της, είναι καλύτερο και από το καλύτερο γκολ μου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζωρτζίνα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φιλοξενήθηκε στο ΙΤV και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ έκανε και μία πικάντικη αποκάλυψη για την σύζυγό του, Χεορχίνα.

19.09.2019 | 05:45

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζωρτζίνα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν διστάζει να πει την άποψή του, ενώ ούτε κατά την διάρκεια των αγώνων δεν μπορεί να κρυφτεί, αφού οι αντιδράσεις του τα λένε όλα. Έτσι και τώρα, που στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στο ITV, εξήγησε πως προτιμά το σεξ με την Χεορχίνα από το καλύτερο γκολ της καριέρας του. Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το ποιο γκολ θα διάλεγε ως το καλύτερο της καριέρας του απάντησε αυτό απέναντι στην Γιουβέντους. “Το γκολ απέναντι στην Γιουβέντους ήταν αναμφίβολα το καλύτερο που έχω πετύχει στην καριέρα μου. Το πέτυχα απέναντι στον Μπουφόν, απέναντι στην Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι για το Champions League. Ήταν ένα φανταστικό γκολ.

Είχα προσπαθήσει να σκοράρω ένα τέτοιο τέρμα τόσες πολλές φορές. Έχω σκοράρει τόσα γκολ, ποτέ όμως ένα σαν και αυτό.” Στην συνέχεια όμως όταν ρωτήθηκε εάν το γκολ που πέτυχε ήταν καλύτερο και από σεξ, εκείνος γέλασε δυνατά. “Όχι, όχι δεν συγκρίνεται με το σεξ με την Χεορχίνα”.

Κριστιάνο Ρονάλντο για Μέσι: “Πρέπει να πάρω 8 Χρυσές Μπάλες για να είμαι πάνω από αυτόν”

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν κερδίσει τον ίδιο αριθμό Χρυσών Μπαλών (5) σαρώνοντας το σχετικό βραβείο από το 2008 μέχρι το 2017 και κατά πολλούς μπορούν κάλλιστα να συγκριθούν με τους Ντιέγκο Μαραντόνα και Πελέ που ερίζουν για τον τίτλο του Νο 1 ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Για τον CR7 πάντως δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης, με τον ίδιο να θεωρεί πως είναι ο κορυφαίος που έχει εμφανιστεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου και απλά να ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει να ξεπεράσει στους τίτλους της Χρυσής Μπάλας τον Pulga για να έχει εκείνος το πάνω χέρι.

“Είμαι σίγουρος πως είμαι στην ιστορία του ποδοσφαίρου για αυτά πυο έχω κάνει και αυτά που συνεχίζω να κάνω, να είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία. Αισθάνομαι το Νο 1 αλλά εάν για κάποιον το Νο 1 είναι κάποιος άλλος και εγώ έρχομαι δεύτερος, δεν πειράζει”, τόνισε.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έχω ψύχωση με τη νίκη

“Στην ιστορία του ποδοσφαίρου πιστεύω ότι θα πρέπει να κερδίσω 6,7 ή 8 Χρυσές Μπάλες για να είμαι πάνω από αυτόν. Ο Μέσι είναι ένας φανταστικός τύπος. Δεν είμαστε φίλοι αλλά έχουμε μοιραστεί την ίδια ποδοσφαιρική σκηνή για 15 χρόνια. Έχουμε μία καλή σχέση. Ξέρω ότι με έχει ωθήσει να γίνω καλύτερος παίκτης, όπως τον έχω σπρώξει και εγώ για να γίνει καλύτερος”.

Ερωτηθείς δε για τα ρεκόρ που θέλει ακόμα να σπάσει, ο 35χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ, είπε: “Δεν κυνηγώ τα ρεκόρ, αυτά είναι που με κυνηγούν. Έχω ψύχωση με τη νίκη και δεν νομίζω πως αυτό είναι κάτι άσχημο, πιστεύω πως είναι καλό πράγμα. Μου δίνει κίνητρο. Εάν δεν έχεις κίνητρα, είναι καλύτερα να σταματήσεις”.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη

Exit mobile version