Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαγγελόπουλος Novartis: Όταν έλεγε ότι θα πρότεινε ο ίδιος να γίνει προανακριτική
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαγγελόπουλος Novartis: Όταν έλεγε ότι θα πρότεινε ο ίδιος να γίνει προανακριτική

Παπαγγελόπουλος Novartis: Χθες, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος χαρακτήρισε αθλιότητες τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα εναντίον του για την υπόθεση της Novartis. 

Παπαγγελόπουλος Novartis: Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος τον Φεβρουάριο του 2018 έλεγε στη Βουλή, πως όταν έρθει η δικογραφία για τη μήνυση σε βάρος του, σχετικά με το σκέλος της σκευωρίας για την υπόθεση Novartis, θα προτείνει ο ίδιος να γίνει προανακριτική επιτροπή. «Δεν φοβάμαι τίποτα, εγώ μάλιστα προαναγγέλλω από τώρα, όταν θα έρθει η δικογραφία στη Βουλή για τη μήνυση σε βάρος μου εγώ θα προτείνω να γίνε προανακριτική επιτροπή να ανοίξουν τα τηλέφωνα γιατί κανένα τηλεφώνημα μου δεν έχει παράνομη πράξη», έλεγε από την Βουλή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Χθες, μιλώντας στο Cnn.gr, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος χαρακτήρισε αθλιότητες τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα εναντίον του για την υπόθεση της Novartis.  Ο πρώην υπουργός αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, καθώς φέρονται να έχουν κατονομαστεί από τους κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο και Δημήτρη Αβραμόπουλο ως τα πολιτικά πρόσωπα που μεθόδευσαν την σκευωρία της Novartis -όπως την χαρακτηρίζουν στη Νέα Δημοκρατία- για να πλήξουν πολιτικά τους αντιπάλους τους. «Όλα αυτά είναι αθλιότητες που χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές και τους εκτελεστές της» λέει o κ. Παπαγγελόπουλος.

Παπαγγελόπουλος Novartis: Το απόσπασμα ανέβασε η «Ομάδα Αλήθειας»

Με τη δήλωσή του αυτή, ο πρώην υπουργός δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί από σήμερα και μετά –όταν, δηλαδή, ανοίξει ο φάκελος στη Βουλή και παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία- ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα επιλέξει να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας. Το σίγουρο είναι πως η κυβέρνηση πρέπει να κινηθεί με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε αφενός να μη δώσει την εντύπωση ότι δεν θέλει να γίνει εξεταστική ή προανακριτική και αφετέρου να μην βοηθήσει τον Αλέξη Τσίπρα που θα εκμεταλλευτεί πολιτικά την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις