Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στεφανίδου – Κοσιώνη φόρεμα: Τι συνέβη όταν διαπίστωσαν ότι φορούσαν το ίδιο ρούχο (vid)
LIFESTYLE

Στεφανίδου – Κοσιώνη φόρεμα: Τι συνέβη όταν διαπίστωσαν ότι φορούσαν το ίδιο ρούχο (vid)

Στεφανίδου - Κοσιώνη φόρεμα: Πρόκειται για ένα ταμπά δερμάτινο φόρεμα φόρεμα της Simona Corsellini, με ένα μανίκι και έναν ώμο έξω., που φόρεσαν και οι... δύο.

Στεφανίδου – Κοσιώνη φόρεμα: Δύο επώνυμες επιτυχημένες γυναίκες, με το ίδιο ρούχο σε μία επίσημη εκδήλωση. Φυσικά και δεν είναι σοβαρό, όμως για τις κυρίες, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Για κάποιες, μπορεί να είναι και… τραγωδία, κυρίως στο Χόλιγουντ. Πριν λίγες ημέρες έγινε η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ, όπου παρευρέθηκαν η Σία Κοσιώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου, ανάμεσα στις οποίες υπήρξε μια αμήχανη στιγμή. Οι δύο παρουσιάστριες επέλεξαν να φορέσουν το ίδιο ακριβώς φόρεμα. Πρόκειται για ένα ταμπά δερμάτινο φόρεμα φόρεμα της Simona Corsellini, με ένα μανίκι και έναν ώμο έξω. Και οι δυο έβαλαν ζώνες, οι οποίες όμως ήταν διαφορετικές. Οι εμφανίσεις τους όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκαν πολύ την επόμενη μέρα, αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο κυρίες μόλις η μία είδε την άλλη.

Χθες, στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε απόσπασμα με δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για το πώς αντέδρασε τόσο η ίδια, όσο και η Σία Κοσιώνη τη στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι έχουν ντυθεί… ίδια!  Η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε με χιούμορ στο θέμα του ίδιου φορέματος, λέγοντας χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής του Star: «Είχε πολλή πλάκα με τη Σία. Μπαίνει μέσα η Σία, τη βλέπω στη γωνία, με κοιτάει, την κοιτάω, ανοίγει το στόμα της πολύ, ανοίγει και το δικό μου και στην πορεία απλά κάναμε πλάκα. Η Σία έχει πολύ έντονη προσωπικότητα, νομίζω ότι κι εγώ δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, οπότε αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, το διαχειρίζεσαι μια χαρά. Κάναμε πλάκα, πήγαμε έξω, μας έκαναν και όλοι πλάκα και κάπως έτσι μάλλον το χαρήκαμε».

Στεφανίδου – Κοσιώνη φόρεμα: Η Ελεονώρα Μελέτη το φόρεσε πρώτη

Η Ελεονώρα Μελέτη, τρόλαρε τις δύο κυρίες, καθώς όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, το είχε βάλει πρώτη. Η παρουσιάστρια ανέβασε στα instastories μία φωτογραφία της, στην οποία φοράει το πολυσυζητημένο φόρεμα, γράφοντας χιουμοριστικά: «Τάτυ, Σία κάτω τα χέρια από το φόρεμα. Εγώ το φόρεσα πρώτη».

Στεφανίδου – Κοσιώνη φόρεμα: Η παρουσιάστρια στο Star

Τατιάνα Στεφανίδου: Μίλησε και για την αλλαγή στην εκπομπή

Η παρουσιάστρια, που φέτος «μετακομίζει» το Σαββατοκύριακο, μίλησε και για την αλλαγή αυτή. «Η αλλαγή μέρας και ώρας της εκπομπής ήταν μια απόφαση που ελήφθη από το κανάλι… Τα κανάλια αποφασίζουν με βάση αυτό που εκτιμούν ότι πρέπει να κάνουν κάθε χρονιά. Μου προτάθηκε το σαββατοκύριακο και δέχτηκα να το κάνω». Όσο για το αν έχει άγχος λίγο πριν την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ, είπε: «Φέτος δεν έχω πολύ άγχος, ίσως γιατί είχα λίγο χρόνο να προετοιμαστώ. Ίσως έχω μάθει να ξεκινάω ξανά από την αρχή. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις