Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Καζαριάν θέατρο: Xαμός με την συμμετοχή της στις “Κούκλες” – Νεύρα και κακό (vid)
LIFESTYLE

Ειρήνη Καζαριάν θέατρο: Xαμός με την συμμετοχή της στις “Κούκλες” – Νεύρα και κακό (vid)

Ειρήνη Καζαριάν θέατρο: Η Ειρήνη Καζαριάν φέτος θα συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «Κούκλες», αλλά κάποιοι δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν.

Ειρήνη Καζαριάν θέατρο: Η νικήτρια του GNTM 1 Ειρήνη Καζαριάν αποφάσισε να ασχοληθεί και με το θέατρο. H Ειρήνη Καζαριάν που κέρδισε πέρυσι το «Greece’s Next Top Model» δέχτηκε την πρόταση του Νικόλα Ανδρουλάκη και θα παίξει στην θεατρική παράσταση «Κούκλες» που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Οι πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες της είναι γεγονός. Η Ειρήνη Καζαριάν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και να πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση. Η θεατρική παράσταση «Κούκλες» βασίζεται στο πασίγνωστο «Κουκλόσπιτο» του Χένρικ Ίψεν, το έργο που τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα των κοινωνικών δεδομένων αιώνων, για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Ειρήνη Καζαριάν και προσπάθησαν να μιλήσουν μαζί της για την ενασχόλησή της με το θέατρο και τον ρόλο της στην παράσταση. Αυτό που κατέγραψαν οι κάμερες, όμως, δεν έχει ξανασυμβεί. Το Next Top Model άρχισε να επαναλαμβάνει τα λόγια των δημοσιογράφων, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η παρέα του Πρωινό την «έσφαξε με το βαμβάκι».

Ειρήνη Καζαριάν θέατρο: Η γνώμη του Γιάννη Μπέζου

Η Φαίη Σκορδά ενημερώνει τον Γιάννη Μπέζο για την ενασχόληση της Ειρήνης Καζαριάν με το θέατρο και το πρωτοφανές περιστατικό που έγινε κατά τη διάρκεια δηλώσεών της στους δημοσιογράφους. Ο ηθοποιός, απάντησε ευθέως, με το δικό του σκληρό αλλά αληθινό ύφος. «Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν».

«Θα μπορούσε να μην είναι προϋπόθεση οι σπουδές;», ρώτησε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί».

Ειρήνη Καζαριάν: Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος στον αέρα της εκπομπής του με την αδιανόητη συμπεριφορά που είχε η Ειρήνη Καζαριάν απέναντι στους δημοσιογράφους που ήθελαν να της πάρουν μερικές δηλώσεις. «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη. Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής…

Δεν ξέρει το ρόλο, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία… εικόνα! Δεν πρέπει να το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα”, είπε μεταξύ άλλων.

Photos NDP
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις