Παύλος Φύσσας: 6 χρόνια από τη δολοφονία του

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Παύλος Φύσσας: 6 χρόνια από τη δολοφονία του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Παύλος Φύσσας: Επεισόδια μετά την αντιφασιστική συγκέντρωση για τον Παύλο Φύσσα

18.09.2019 | 23:24

Παύλος Φύσσας: Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ στον Πειραιά, μετά την αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία για τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά, στο Κερατσίνι. Η συγκέντρωση άρχισε στις 17.30 στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Λίγο μετά τις 18:30 ξεκίνησε πορεία από το μνημείο προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της πορείας υπήρξε μικρή ένταση μεταξύ κάποιων συγκεντρωμένων και των αστυνομικών δυνάμεων, η οποία και εκτονώθηκε. Επίσης, προκλήθηκαν και κάποιες υλικές ζημιές.

Η πορεία είχε καταλήξει στο ύψος του λιμανιού του Πειραιά, όταν άγνωστοι πέταξαν φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Επεισόδια σημειώθηκαν και έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο σημείο.    Η πορεία είχε ξεκινήσει μιάμιση ώρα νωρίτερα από το μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Στην Βασιλέως Γεωργίου παραμένουν συγκεντρωμένες 4 διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Παύλος Φύσσας: Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση και την πορεία

Λουλούδια στο μνημείο του Παύλου Φύσσα άφησαν και μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας

Οι γονείς του Παύλου Φύσσα στην πορεία

Η τραγική στιγμή που η μητέρα του Παύλου Φύσσα φιλά το μνημείο του γιου της

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεγάλο γκράφιτι που αποτυπώνει την εικόνα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Κερατσίνι.

Exit mobile version