Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πέτρου Ράλλη ληστεία: Μπούκαραν σε κατάστημα με αυτοκίνητο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρου Ράλλη ληστεία: Μπούκαραν σε κατάστημα με αυτοκίνητο (vid)

Πέτρου Ράλλη ληστεία: Κατάστημα με ηλεκτρικά είδη στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Λεωφόρο Κηφισού ήταν ο στόχος ληστών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο για να ρίξουν την τζαμαρία.

Πέτρου Ράλλη ληστεία: Ένα αυτοκίνητο χρησιμοποίησαν άγνωστοι για να κλέψουν κατάστημα στην Πέτρου Ράλλη τα ξημερώματα της Τετάρτης. Στόχος των κλεφτών ήταν κατάστημα με ηλεκτρικά είδη στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Λεωφόρο Κηφισού. Αφού «κατέβασαν» τη τζαμαρία με το αυτοκίνητο, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές, οι άγνωστοι αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα και στη συνέχεια αποχώρησαν αφήνοντας πίσω τους το όχημα.

Οι συνεχόμενες ληστείες προκαλούν πονοκέφαλο στις Αρχές, που ήδη έχουν “ξεχυθεί” στους δρόμους με εντολή του υπουργείου. Το μεσημέρι της Δευτέρας, άλλη μία επεισοδιακή ληστεία σημειώθηκε, με έναν ηλικιωμένο μάλιστα να τραυματίζεται σοβαρά. Ο Γεωργιανός επιχείρησε να ληστέψει το μεσημέρι της Δευτέρας γραφείο τελετών στην οδό Αχαρνών στα Κάτω Πατήσια, όμως έγινε αντιληπτός από τον καταστηματάρχη και περαστικούς οι οποίοι και τον καταδίωξαν.

Παρόλο που ο επιχειρούσε να ξεφύγει, έσπρωξε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης έναν 85χρονο ο οποίος έπεσε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό. Τελικά ο επίδοξος δράστης συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Οι κάτοικοι της Αθήνας, δηλώνουν ανήσυχοι και φοβισμένοι, αναμένοντας να δουν περισσότερες περιπολίες στους δρόμους…

Πέτρου Ράλλη ληστεία: To video του ΣΚΑΙ

Επεισοδιακή κλοπή σε γραφείο τελετών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις