Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οντισιόν για πορνό Περιστέρι: Νεαροί, μεσήλικες και νοικοκυρές σε απόγνωση στην ουρά
ΚΙ ΕΝΑΣ 62ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΙΝΓΚ

Οντισιόν για πορνό Περιστέρι: Νεαροί, μεσήλικες και νοικοκυρές σε απόγνωση στην ουρά

Οντισιόν για πορνό Περιστέρι: Το ραντεβού για το casting, που διοργάνωσε η εταιρία παραγωγής του Τεό και της Ίνας, είχε κλειστεί για τις 9 το πρωί.

Οντισιόν για πορνό Περιστέρι: Ακόμη και τα ρούχα τους είναι έτοιμοι να πετάξουν χιλιάδες Έλληνες και μη, προκειμένου να βγάλουν ένα μεροκάματο, μιας και η εύρεση εργασίας φαντάζει για πολλούς όνειρο θερινής νυκτός. Δεκάδες άνδρες και γυναίκες, από νέους έως και μεσήλικες, που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, έσπευσαν σε καστ στο Περιστέρι, ελπίζοντας ότι θα τους ανοίξει η πόρτα της βιομηχανίας πορνό. Αν κι έχουμε συνηθίσει δίμετρες ξανθιές καλλονές να στήνονται ώρες όρθιες για μια θέση σε κάποιο τηλεοπτικό ριάλιτι μόδας, casting για ενδιαφερόμενες που διεκδικούσαν μια θέση ως αεροσυνοδοί, ακροάσεις για αστέρια του πενταγράμμου, η εποχή… μάλλον προχωράει πολύ πιο γρήγορα.

Το ραντεβού για το casting, που διοργάνωσε η εταιρία παραγωγής του Τεό και της Ίνας, του ζευγαριού που έγινε γνωστό από τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες συμπρωταγωνιστεί, είχε κλειστεί για τις 9 χθες το πρωί. Τις εικόνες, δημοσίευσε αποκλειστικά η «Espresso». Άνεργοι, νοικοκυρές, άνθρωποι κάθε ηλικίας, προσβλέπουν σε μια καλή αμοιβή για να πληρώσουν το ενοίκιο ή τους λογαριασμούς τους. Ανάμεσά τους και φοιτητές, που θέλουν πάνω απ’ όλα να δοκιμάσουν την εμπειρία ή την επαγγελματική τους τύχη στη «ροζ βιομηχανία» βγάζοντας παράλληλα και χαρτζιλίκι. Όλοι τους, στήθηκαν από τις 8.30 χθες το πρωί έξω από γνωστό στριπτιζάδικο στο Μπουρνάζι, διεκδικώντας έναν ρόλο στη σειρά πορνό που κυκλοφορεί στο σάιτ sugarbabes.tv.

Οντισιόν για πορνό Περιστέρι: Ο 62χρονος που τράβηξε τα φώτα

Ανάμεσα στους υποψήφιους πορνοστάρ που ξεχώρισαν ήταν και ένας 62χρονος, ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετάσχει ως απλός κομπάρσος, αλλά δεν απέρριψε και το ενδεχόμενο να έχει πιο «ενεργό» ρόλο στη σειρά. Ένας πιλότος και μια παντρεμένη κοκκινομάλλα από τη Μυτιλήνη, η οποία είναι άνεργη, περίμεναν επίσης στην ουρά. Μάλιστα, η γυναίκα, που είναι λάτρις του swinging, μίλησε στην επιτροπή εκπροσωπώντας και τον σύζυγό της, ο οποίος δεν μπορούσε να πάει λόγω δουλειάς.

Αφού πήραν αριθμό προτεραιότητας, οι διαγωνιζόμενοι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να εμφανιστούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείτο από την αφρόκρεμα των πορνοστάρ στην Ελλάδα. Τη γνωστή πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Ίνα Ινάκι μαζί με τον σύντροφό της Τεό, την Έλενα Χατζή, την Ρόζα Ροζίτα και τους pornstars Γιάννη Μενιδιάτη και Alex Fire. «Κάθε υποψήφιος έπρεπε στην αρχή να δείξει στον φακό την ταυτότητα με τη φωτογραφία του, ώστε να βεβαιωθούμε πως επρόκειτο για το ίδιο άτομο που είχε δηλώσει συμμετοχή» εξήγησε ο Τεό, μιλώντας στην «Espresso».

Οντισιόν για πορνό Περιστέρι: Τα καλύτερα προσόντα, στην επόμενη φάση

«Όλοι ανεξαιρέτως γδύθηκαν για να δούμε τα προσόντα τους! Παράλληλα, μας εξηγούσαν τι μπορούσαν να κάνουν στο σεξ. Κάποιοι φόρεσαν μάσκες… Αυτό που μου έκανε, πάντως, εντύπωση ήταν ότι γύρω στα 25 άτομα δήλωσαν πως τους αρέσει το παθητικό σεξ με γυναίκες» τόνισε ο Τεό, τονίζοντας πως το casting έγινε για να δοθεί η ευκαιρία σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο. «Πολύς κόσμος θέλει να ξεκινήσει αυτή τη δουλειά. Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου τα σώματα ή η ηλικία, αλλά ο άνθρωπος που είναι μπροστά στον φακό να έχει πάθος και να γουστάρει αυτό που κάνει».

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ξαναδούν τις φωτογραφίες των υποψηφίων, θα συσκεφθούν και θα απορρίψουν όσους δεν πληρούν τα κριτήρια. Μόλις 30 «τυχεροί» θα περάσουν στην επόμενη φάση επιλογής, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε περίπου έναν μήνα. Να σημειωθεί ότι η εταιρία παραγωγής της Ίνας και του Τεό ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία πορνό XBIZ, που έγιναν στο Λος Άντζελες, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές.

Μπορεί πολλοί να ανέβηκαν στη σκηνή, ωστόσο, μόνο 30 θα είναι τυχεροί…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις