Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελευθέριος Βενιζέλος: Plane Pull
ΕΛΛΑΔΑ

Ελευθέριος Βενιζέλος: Plane Pull

Ελευθέριος Βενιζέλος: Μια εκδήλωση για τη στήριξη των δράσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Ελευθέριος Βενιζέλος: Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται η εκδήλωση «Plane Pull». Πρόκειται για μια δράση, που διοργανώνει ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, λοιπόν, εκατοντάδες άτομα προσπάθησαν να κάνουν κάτι… ακατόρθωτο: Να τραβήξουν για 20 ολόκληρα μέτρα ένα αεροπλάνο Boeing 737-400, με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Στην φετινή εκδήλωση συμμετείχαν 14 ομάδες εργαζόμενων σε ιδιωτικές εταιρείες και φορείς, με στόχο να συγκεντρώσουν μέσω της πρωτότυπης αυτής δράσης πόρους για τα προγράμματα του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας, όπως τις κινητές ιατρικές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά, τις τρεις κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής, τη στήριξη των νοσηλευόμενων παιδιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, την παιδιατρική κατ’ οίκον νοσηλεία και τη φιλοξενία οικογενειών με παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας.

Για 4η χρονιά… τραβήξαμε ένα αεροπλάνο για καλό σκοπό! Στο 4ο Plane Pull για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετείχαν 14 ομάδες 20 – 30 ατόμων. Ο στόχος ένας: να τραβήξουν για 20 ολόκληρα μέτρα ένα Boeing 737- 400 της ΑIR MEDITERRANEAN! Highlight του φετινού Plane Pull ο Δημήτρης Ράλλης, μέλος της ομάδας ΕΚΑΜ της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει το αεροσκάφος μόνος του! Ευχαριστούμε θερμά όλες τις ομάδες:- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- SELECT SERVICES – DHL HELLAS- GOLDAIR HANDLING – UBITECH- ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – MERCEDES BENZ- AIR FRANCE / KLM – ΣΕΤΕ-"ΤO ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ- AIR MEDITERRANEAN και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο 5ο Plane Pull!

Gepostet von Athens International Airport "Eleftherios Venizelos" am Mittwoch, 18. September 2019

Ελευθέριος Βενιζέλος: Τα ΕΚΑΜ στα highlight

Highlight του φετινού Plane Pull ο Δημήτρης Ράλλης, μέλος της ομάδας ΕΚΑΜ της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει το αεροσκάφος μόνος του!

 

Κώστας Γιαννόπουλος: «Για μία ακόμη χρονιά το αδύνατο έγινε δυνατό»

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, «για μία ακόμα χρονιά το αδύνατο έγινε δυνατό και ομάδες των 20 ατόμων, η κάθε μία, κατάφεραν να μετακινήσουν ένα Boeing. Με ενθουσιασμό, χαμόγελο και προπάντων με πίστη σε ένα κοινό όραμα, το χαμόγελο κάθε παιδιού, εκατοντάδες άνθρωποι συναντήθηκαν στην πίστα του αεροδρομίου και απέδειξαν με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι μόνο μέσω της συλλογικής προσπάθειας και της ένωσης δυνάμεων μπορούμε να καταφέρουμε το αδύνατο». Από την πλευρά της, η διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, συμπλήρωσε ότι «ειδικά στη σύγχρονη κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, εκδηλώσεις και δράσεις, όπως το Plane Pull είναι ακόμα πιο σημαντικές, καθώς εκτός από τον πρωταρχικό τους στόχο, αυτόν την προσφοράς, αναδεικνύουν πόσο σημαντική είναι η αλληλεγγύη και η ομαδικότητα για την επίτευξη ενός κοινού στόχου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις