Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Αποχή από το ντέρμπι οι «οργανωμένοι»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Αποχή από το ντέρμπι οι «οργανωμένοι»

Παναθηναϊκός: Συλλαλητήριο εναντίον του Αλαφούζου συγκάλεσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για την προσεχή Κυριακή (22/09) και στη συνέχεια θα απουσιάσουν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Όσοι θεώρησαν ότι λύθηκαν προσωρινά τα προβλήματα με την παραμονή του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, σίγουρα έκαναν λάθος. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας προχωρούν σε αντιδράσεις ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, από το οποίο η μεγαλύτερη μερίδα φαίνεται ότι θα απουσιάσει. Η σημερινή μέρα (18/09) έφερε αρκετές εξελίξεις αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Αντιπροσωπεία των οπαδών βρέθηκε το πρωί στην προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» στο Κορωπί και τα είπε με τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες. Για την ακρίβεια μοίρασε προειδοποιήσεις ενόψει του αγώνα που έρχεται με τον «αιώνιο» αντίπαλο αλλά και γενικότερα απαίτησε την αγωνιστική ανάταση της ομάδας το συντομότερο δυνατό. Ουσιαστικά δεν υπήρξε διάλογος καθώς οι οπαδοί των «πράσινων» ήθελαν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν θα ανεχτούν ξανά εμφανίσεις σαν αυτή της περασμένης Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Θύρα 13: «Αλαφούζο, πούλα…»

Η διάθεση μάλιστα πέντε συνδέσμων της θύρας 13 είναι ξεκάθαρη. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ζητούν από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να πουλήσει τις μετοχές στον ερασιτέχνη και να αποχωρήσει, καθώς τον θεωρούν βασικό υπεύθυνο για την κακή πορεία της ομάδας τους τα τελευταία έξι χρόνια. Το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 14:00 στη Λεωφόρο και αμέσως μετά μηχανοκίνητη πορεία θα κατευθυνθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενώ προτρέπουν και τον υπόλοιπο κόσμο να μην δώσει το παρών στο παιχνίδι του ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Έξι χρόνια από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού μας και οι δόξες – οι νίκες – οι χαρές – η ευτυχία, λέξεις ταυτόσημες με το ιστορικό όνομα του συλλόγου, έχουν αντικατασταθεί με τη μιζέρια, την εξαθλίωση, την κατάντια. Στην αρχή πιστέψαμε, μετά κάναμε υπομονή, αλλά προδοθήκαμε και σίγουρα αδρανήσαμε και εμείς τα τελευταία χρόνια.

Ήρθε πια η ώρα για πράξεις. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 22/9, που καλούμε όλο τον κόσμο της θύρας 13 και του Παναθηναικού στις 14:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου σε μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας όπου ειρηνικά θα φωνάξουμε και θα απαιτήσουμε τα αυτονόητα: να αποχωρήσει ΤΩΡΑ από την ΠΑΕ ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης (ας πάει στα τσακίδια) και να παραδώσει τις μετοχές του στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

«Κωμωδία παίκτες και διοίκηση»

Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχει αποτύχει παταγωδώς όσον αφορά την ομάδα και σύντομα θα μας οδηγήσει στα βράχια… καλύτερα οι μετοχές να ανήκουν στο Σύλλογο παρά σε αυτόν… Στη συνέχεια θα πάμε όλοι μαζί στο κλειστό του ΟΑΚΑ να τιμήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τους αξέχαστους δικούς μας ανθρώπους: τον Παύλο και τον Θανάση που τους αγαπήσαμε όσο κανέναν άλλο… Μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ θα πάμε στη Λεωφόρο να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα με τον ακατονόμαστο. Από τους συνδέσμους μας δεν θα πάει κανείς στο γήπεδο, κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την κωμωδία που έχουν στήσει οι παίκτες και η διοίκηση.

Η αποχή ισχύει μόνο για το ντέρμπι και όχι για όλα τα παιχνίδια…”

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις