Εθνική Βόλεϊ: Ανέλπιστη πρόκριση στους 16 του Eurovolley (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Βόλεϊ: Ανέλπιστη πρόκριση στους 16 του Eurovolley (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Εθνική Βόλεϊ: H Ρουμανία νίκησε 3-1 σετ την Πορτογαλία και η Εθνική ανδρών πήρε το εισιτήριο για τη φάση των 16 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για έναν πόντο!

18.09.2019 | 18:55

Εθνική Βόλεϊ: Ένα δώρο περίμενε η Εθνική βόλεϊ των ανδρών από το παιχνίδι Ρουμανία – Πορτογαλία στην τελευταία αγωνιστική της φάσης του Eurovolley και το πήρε στο… όριο. Οι Ρουμάνοι επικράτησαν 3-1 σετ στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι με συνέπεια στον όμιλο να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία. Ευτυχώς , τα κομπιουτεράκια έβγαλαν νικήτρια την Εθνική μας ομάδα και οι διεθνείς έστησαν τρελό πανηγύρι στο ξενοδοχείο μόλις πληροφορήθηκαν το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο.

Αυτό που μέτρησε τελικά ήταν οι πόντοι που είχαν οι τρεις ομάδες, καθώς σε όλα τα υπόλοιπα υπήρξε ισοβαθμία. Η Ελλάδα είχε τον καλύτερο συντελεστή με 0.8935 έναντι 0,8915 της Πορτογαλίας και 0,8474 της Ρουμανίας. Πιο αναλυτικά η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε τους αγώνες της έχοντας 386 πόντους από την επίθεση ενώ δέχτηκε 432. Η Πορτογαλία είχε και αυτή 386, αλλά δέχτηκε έναν περισσότερο (433), ενώ η Ρουμανία που έκανε το δώρο στην Ελλάδα είχε 372 και 439 αντίστοιχα.

Βουτιές στην πισίνα

Όταν έφτασε η ώρα να επιβεβαιώσει η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι η Ελλάδα ήταν εκείνη που εξασφάλισε την πρόκριση για τη φάση των 16,  οι διεθνείς ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, μαζεύτηκαν στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά, ενώ μετά έριξαν και μια βουτιά στην πισίνα.

Όσο για τον επόμενο αντίπαλό μας, θα είναι μία εκ των Ρωσίας, Σλοβενίας. Με την τέταρτη θέση στον όμιλο περιμένει να μάθει τον πρώτο του τρίτου ομίλου, που θα βρεθεί απέναντί μας. Ξεκάθαρο φαβορί είναι η Ρωσία η οποία αντιμετωπίζει την Σλοβενία στην τελευταία αγωνιστική σε ένα ματς που θα κρίνει την πρωτιά. Από εκεί και πέρα η Εθνική ομάδα θα ταξιδέψει στην Σλοβενία για τον επόμενο γύρο. Αν παίξει με την οικοδέσποινα ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή (22/09). Σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσει την Ρωσία μια μέρα νωρίτερα (21/09).

Exit mobile version