Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ric Ocasek αιτία θανάτου: Τι αποκάλυψε η πρώην σύζυγός του – Το πρόβλημα υγείας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ric Ocasek αιτία θανάτου: Τι αποκάλυψε η πρώην σύζυγός του – Το πρόβλημα υγείας

Ric Ocasek αιτία θανάτου: Η πρώην σύζυγός του ανακοίνωσε τι στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο καλλιτέχνη και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ric Ocasek αιτία θανάτου: Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν βρέθηκε ο αστέρας της ροκ και επικεφαλής της διάσημης μπάντας The Cars, Ric Ocasek σε ηλικία 75 ετών. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, δέχθηκε επείγουσα κλήση στις 4 το απόγευμα της Κυριακής και αμέσως έσπευσε στο διαμέρισμά του. Ωστόσο, όταν έφθασε, ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε ήδη καταλήξει.

Η πρώην σύζυγός του, Πολίνα Ποριζκόβα αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος σταρ πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Μάλιστα, πρόβλημα με την καρδιά του αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Ο αστέρας της ροκ σκηνής έπασχε από εμφύσημα και μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε υποβληθεί σε εγχείρηση. Η Ποριζκόβα ανέφερε ότι η μετεγχειρητική πορεία του ήταν πολύ καλή και δεν περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο. Η ίδια τον “αποχαιρέτησε” μέσω Instagram.

Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Ric Ocasek

“The Cars”: Η ξέφρενη επιτυχία της μπάντας

Το συγκρότημα έγινε ιδιαιτέρως γνωστό στα τέλη της δεκαετίας του 1970 αρχές 1980, με μεγάλες επιτυχίες όπως το «My Best Friend’s Girl» και «Drive». Ο Ric Ocasek ήταν παντρεμένος επί χρόνια με το σούπερ μοντελ Πολίνα Ποριζκόβα. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του «Drive» το 1984 και χώρισαν πέρσι. Τον χωρισμό τους μετά από 28 χρόνια γάμου ανακοίνωσε η ίδια μέσω των social media. Ο τραγουδιστής ήταν γνωστός για τα μαύρα, ατημέλητα μαλλιά του και τα μαύρα γυαλιά που φορούσε σε πολλά από τα βίντεο κλιπ του συγκροτήματος. Ο Ric Ocasek και οι «Cars» συμπεριλήφθηκαν στο Rock & Roll Hall of Fame το 2018.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις