Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Η… Κάμερον Ντίαζ της Ελλάδας έφερε τον κακό χαμό – Πάρτι στο Twitter
LIFESTYLE

GNTM 2: Η… Κάμερον Ντίαζ της Ελλάδας έφερε τον κακό χαμό – Πάρτι στο Twitter

GNTM 2: Κάποιοι θυμήθηκαν πως η Κάμερον είχε πρωταγωνιστήσει στους Άγγελους του Τσάρλι και αναρωτήθηκαν αν θα δουν και τις δύο άλλες πράκτορες στο GNTM. 

GNTM 2: Μια κοπέλα πήγε στο GNTM από την Θεσσαλονίκη, είπε στους κριτές πως την «μπερδεύουν» με την Κάμερον Ντίαζ και το twitter κάνει πάρτι.  Ανάμεσα στις νεαρές που πέρασαν από τις οντισιόν της Θεσσαλονίκης, μια εμφανίστηκε με αέρα σταρ. Η διαγωνιζόμενη του GNTM υποστήριξε τόσο την Ζενεβιέβ, όσο και στους κριτές πως μοιάζει καταπληκτικά με την Κάμερον Ντίαζ. Βέβαια, η βιτριολική απάντηση της Βίκυς Καγιά έβαλε γρήγορα τα πράγματα στη θέση τους. Μπορεί οι κριτές να μην συμφώνησαν ακριβώς με την πεποίθηση της διαγωνιζόμενης πως μοιάζει με την Κάμερον Ντίαζ. Το twitter πήρε φωτιά και εκτός από το hashtag για το GNTM που βρέθηκε στην πρώτη θέση, στα δημοφιλέστερα Trends της χώρας μας βρέθηκε και η Κάμερον Ντίαζ.

Κάποιοι θυμήθηκαν πως η Κάμερον είχε πρωταγωνιστήσει στους Άγγελους του Τσάρλι και αναρωτήθηκαν αν θα δουν και τις δύο άλλες πράκτορες στο GNTM. Άλλοι ανέσυραν μια ταινία από τα πρώτα χρόνια της Κάμερον Ντίαζ, τότε που πρωταγωνιστούσε στο «Κάτι Τρέχει Με τη Μαίρη», για την διαγωνιζόμενη του GNTM.  Άλλοι πάλι, πίστεψαν πως η κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη μάλλον δεν είχε σαφή εικόνα της Κάμερον Ντίαζ. Ενδεχομένως να είχε παρακολουθήσει την Τούτσι.

Πολλοί χρήστες πάλι σχολίασαν περιπαικτικά το γεγονός πως η Ελληνίδα «Κάμερον Ντίαζ» σχολίασε αρνητικά άλλες κοπέλες που πέρασαν πριν από εκείνη, για την ηλικία ή για το γεγονός πως είχαν παιδιά και οι οποίες πέρασαν, ενώ εκείνη δεν πήρε το πράσινο φως για τη συνέχεια του GNTΜ. Υπήρξαν και εκείνοι που θυμήθηκαν την σκηνή από τη σειρά «Παρά Πέντε», όταν ο Σπύρος ανέφερε στους φίλους του με μεγάλη αυτοπεποίθηση πως είναι ίδιος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην ταινία «Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο».

https://twitter.com/Frouku/status/1173684407531704320?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1173684407531704320&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fgntm-trentare-tin-kameron-ntiaz-sto-twitter

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις