Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε ισοπαλία η Ίντερ στο 92′! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε ισοπαλία η Ίντερ στο 92′! (vid)

Τσάμπιονς Λιγκ: Η γνωστή προβληματική Ίντερ έφερε 1-1 στο Μιλάνο με την Σλάβια Πράγας ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με τον Μπαρέλα

Τσάμπιονς Λιγκ: Με γκολ του Νικολό Μπαρέλα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Ίντερ κατάφερε να γλιτώσει την ήττα από την Σλάβια Πράγας στο Μιλάνο, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ιταλική ομάδα έβγαλε πάλι τις γνωστές παθογένειες παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με την παρουσία του Αντόνιο Κόντε. Με τέτοιο αποτέλεσμα στον 6ο όμιλο που υπάρχουν ακόμη η Μπαρτσελόνα και η Ντόρτμουντ, οι «νερατζούρι» είναι πιθανό να μην καταφέρουν ούτε στην τέταρτη θέση να τερματίσουν.

Η Σλάβια κέρδισε τις εντυπώσεις και χάρη στο γκολ του Ολαγίνκα στο 63′ παραλίγο να φύγει με το «διπλό» από το «Τζιουζέπε Μεάτσα». Το άξιζε με βάση την εικόνα που είχαν και οι δύο ομάδες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Προηγήθηκε, είχε τον έλεγχο και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο μέχρι να δεχτεί την ισοφάριση στο 92′, ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τους 4.000 οπαδούς που είχε στο πλευρό της. Αν μη τι άλλο, θα δώσει μεγάλη μάχη για την 3η θέση και η λογική λέει ότι θα το παλέψει με αντίπαλο την Ίντερ.

Ίντερ (Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Μπρόζοβιτς (71’ Μπαρέλα), Γκαγιαρντίνι, Σένσι, Καντρέβα (49’ Λατζάρο), Ασαμόα, Μαρτίνεζ (72’ Πολιτάνο), Λουκάκου.

Σλάβια Πράγας (Τρπισόφσκι): Κόλαρ, Κουφάλ, Κουντέλα, Χοβόρκα, Μπορίλ, Τραορέ (60’ λ.τ Ζελενί), Χουσμπάουερ, Σούτσεκ, Στάντσιου, Ολαγίνκα (85’ Προβόντ), Μάζοπουστ (79’ Χελάλ).

7ος ΟΜΙΛΟΣ

ΛΙΟΝ – ΖΕΝΙΤ 1-1

Στο άλλο ματς που έγινε νωρίς Λιόν και Ζενίτ έφεραν επίσης 1-1 στο «Γκρουπάμα Στάντιουμ». Η γαλλική ομάδα ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, ωστόσο εκείνη που προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα ήταν η Ζενίτ στο 41′ με τον Αζμούν από ωραία συνεργασία με τον Τζιούμπα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Γάλλοι μπήκαν δυνατά στο ματς και με τον Ντεπάι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στο υπόλοιπο διάστημα παρά την πίεση που άσκησε η Λιόν, οι παίκτες της δεν ήταν αποτελεσματικοί.

Λυών (Σιλβίνιο): Λόπες, Ντιμπουά, Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Κονέ, Τουσάρ, Αντελαΐντ (85’ Τεριέ), Τιάγκο Μέντες, Τραορέ (77’ Κορνέ), Ντεπάι, Ντεμπελέ.

Ζενίτ (Σεργκέι Σεμάκ): Λουνιόβ, Καραβάεβ (78’ Σάτοβ), Οσόριο, Ιβάνοβιτς, Ρακίτσκι, Ντάγκλας Σάντος, Μπάριος, Ζιρκόβ (64’ Κουζιάεβ), Ντριούσι, Αζμούν (47’ Οζντόεβ), Τζιούμπα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις