Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμπλοκή αλλοδαπών: Νεκρός 18χρονος στην Πλατεία Αμερικής
ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΚΥΜΑ ΒΙΑΣ

Συμπλοκή αλλοδαπών: Νεκρός 18χρονος στην Πλατεία Αμερικής

Συμπλοκή αλλοδαπών: Προσαγωγές και ανακρίσεις από τις Αρχές, προκειμένου να βρεθούν οι οργανωτές του «ραντεβού» θανάτου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Συμπλοκή αλλοδαπών: Άγριο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Σπάρτης στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής μεταξύ αλλοδαπών. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, από την συμπλοκή μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, «Γεώργιος Γεννηματάς» θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από μαχαίρι- ένας 18χρονος Αφγανός. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων, ενώ για το επεισόδιο διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλειας.

Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 21:00, ανάμεσα σε δύο ομάδες αλλοδαπών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Σπάρτης, κοντά στην Πλατεία Αμερικής. Τα μέλη των δύο ομάδων κρατούσαν στα χέρια τους μαχαίρια, καδρόνια και άλλα «δολοφονικά» εργαλεία. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και υπήρξαν πολλοί τραυματίες. Ο 18χρονος Αφγανός, ωστόσο, δέχθηκε μοιραίο κτύπημα από μαχαίρι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», το οποίο εφημέρευε. Ήταν όμως ήδη αργά. Σύμφωνα μάλιστα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το άτομο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένο και οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Για την ώρα, οι αιτίες της συμπλοκής είναι άγνωστες.

Συμπλοκή αλλοδαπών: Τρεις προσαγωγές

Ο θάνατος του νεαρού Αφγανού, ωστόσο, είναι πιθανό να πυροδοτήσει νέο κύμα βίας, καθώς το μίσος μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, είτε διαφορετικών εθνικοτήτων, είτε διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων, είναι πολύ μεγάλο. Η αστυνομία πραγματοποίησε τρεις προσαγωγές και ξεκίνησε αμέσως τις ανακρίσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος και η πηγή οργάνωσης του «ραντεβού» που είχαν δώσει οι δύο ομάδες αλλοδαπών, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις