Ράλλυ ΔΕΘ 2019 ατύχημα: Αγωνιστικό αυτοκίνητο αναποδογύρισε (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Ράλλυ ΔΕΘ 2019 ατύχημα: Αγωνιστικό αυτοκίνητο αναποδογύρισε (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ράλλυ ΔΕΘ 2019 ατύχημα: Εντυπωσιακό θέαμα προσέφερε και φέτος το ράλλυ ΔΕΘ που διεξήχθη σε ειδικές διαδρομές των νομών Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, αν και σημειώθηκε ατύχημα.

16.09.2019 | 07:54

Ράλλυ ΔΕΘ 2019 ατύχημα: Τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στο Ράλλυ της ΔΕΘ στη Χαλκιδική, σε ειδική διαδρομή της Κυριακής. Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο ανετράπη και αφού αναποδογύρισε στον αέρα, προσγειώθηκε σημείο κοντά σε θεατές, χωρίς κανείς να πάθει το παραμικρό. Τόσο ο οδηγός, όσο και ο συνοδηγός, που είναι αδέρφια, βγήκαν από το αυτοκίνητο σώοι. Ο κόσμος ήταν σε απόσταση ικανή ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί ή κάτι χειρότερο. Το ατύχημα έγινε στην ειδική διαδρομή Γαλάτιστα -Λειβάδι. Τα πλάνα από το livemedia.gr να είναι πραγματικά τρομακτικά. Στο βίντεο φαίνεται ο κόσμος που τρέχει να απομακρυνθεί προς τα πίσω, όμως ευτυχώς οι υπεύθυνοι είχαν απαγορέψει στο κοινό να βρίσκεται κοντά.

Η συγκεκριμένη ειδική διαδρομή ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον αγώνα, καθώς λειτούργησε ως ”Power Stage” και παρουσίαζε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τα πληρώματα. Αν και η τελευταία ειδική του αγώνα, κρατούσε τους οδηγούς σε ιδιαίτερα υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς. Όπως ανέφερε ο οδηγός στο OTAVOICE, στην προσπάθεια τους να κυνηγήσουν μια θέση στο βάθρο των νικητών, ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να εκτραπεί το Peugeot 106-S16 που οδηγούσαν, να αναποδογυρίσει και να εκτιναχθεί εκτός του δρόμου με μεγάλη σφοδρότητα.

Ράλλυ ΔΕΘ 2019: Το ατύχημα
Exit mobile version