Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας αποφασίζει για τον Δώνη που ετοιμάζεται να φύγει!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας αποφασίζει για τον Δώνη που ετοιμάζεται να φύγει!

Παναθηναϊκός: Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης που θέλει να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να περιμένει την εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα

Παναθηναϊκός: Σε δύσβατο μονοπάτι έχει βρεθεί ο Παναθηναϊκός λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Super League. Η βαριά ήττα από τον Άρη με 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει ήδη δρομολογήσει τις εξελίξεις για το άμεσο μέλλον, με τον Γιώργο Δώνη να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στην Θεσσαλονίκη είπε ξεκάθαρα ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της παραίτησης, κάτι που είναι πιθανό να επιβεβαιωθεί ακόμη και σήμερα!

Από την άλλη ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει αρκετά ενοχλημένος με το άσχημο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα τού ξεκαθάρισε ότι περιμένει τις εισηγήσεις του. Η κατάσταση που επικρατεί ενισχύει το σενάριο της απομάκρυνσης του Δώνη, ωστόσο στην συγκεκριμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί πάρα πολλά παράξενα και ανατροπές την τελευταία στιγμή.

Καθοριστική σύσκεψη κορυφής

Σήμερα το απόγευμα (16/09) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί στο γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου, παρουσία του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα. Ασφαλής εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ονόματα προπονητών που παρουσιάζονται ως υποψήφιοι αντικαταστάτες. Επίσης, υπάρχει και ο αστερίσκος που λέει ότι ο Δώνης θέλει να φύγει από την Ελλάδα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του να δουλέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν έχει περάσει καιρός άλλωστε από τότε που του έκανε πρόταση η Χάντερσφιλντ.

Στη σύσκεψη λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν όλα και αν τυχόν ο Δώνης αποχωρήσει χωρίς να διεκδικήσει αποζημίωση, ο Παναθηναϊκός θα μπει κατευθείαν στην επόμενη μέρα είτε κλείνοντας προπονητή, είτε ψάχνοντας την πιο ενδεδειγμένη λύση. Ακούγονται τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Σάββα Παντελίδη που είναι χωρίς δουλειά αυτή την περίοδο, αλλά υπάρχει και άλλη μία περίπτωση που εξετάζει η διοίκηση, η οποία δεν έχει γίνει γνωστή. Τα πάντα όμως θα μπουν σε σειρά μόνο εφόσον λυθεί η συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις