Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγγελοι του Τσάρλι 2019: Η ταινία, έρχεται σε νέα εκδοχή – Το trailer
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγγελοι του Τσάρλι 2019: Η ταινία, έρχεται σε νέα εκδοχή – Το trailer

Άγγελοι του Τσάρλι 2019: Η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey υποδύονται τους «Αγγέλους του Τσάρλι», ενώ εμφάνιση έκπληξη πραγματοποιεί η Elizabeth Banks.

Άγγελοι του Τσάρλι 2019: Αriana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Rey ενώνουν τη λάμψη τους και τραγουδούν μαζί το «Don’t Call Me Angel», το κομμάτι της νέας ταινίας «Charlie’s Angels» (Οι Άγγελοι του Τσάρλι), που αποτελεί reboot της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1970. Η κλασική περιπέτεια έρχεται το Νοέμβριο στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστικό τρίο την Kristen Stewart, τη Naomi Scott και την Ella Balinska. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει η Elizabeth Banks, που συμμετέχει στην ταινία και ως ηθοποιός. Στο καστ συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Patrick Stewart και ο Noah Centineo.

Η Ariana Grande θα επιμεληθεί επίσης μαζί με τους Scooter Braun και Savan Kotecha το soundtrack του «Charlie’s Angels», που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου από τη Republic Records / Universal Music. Πρώτο δείγμα είναι το «Don’t Call Me Angel», που συνοδεύεται από το ανάλογο video clip δράσης που σκηνοθέτησε η Hannah Lux Davis, τακτική συνεργάτιδα της Ariana, και ανταποκρίνεται στο πνεύμα της ταινίας.

Άγγελοι του Τσάρλι: H… επόμενη γενιά Αγγέλων

Η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey υποδύονται τους «Αγγέλους του Τσάρλι», ενώ εμφάνιση έκπληξη πραγματοποιεί η Elizabeth Banks. Η ταινία της Μπανκς εστιάζει στην «επόμενη γενιά Αγγέλων που εργάζονται για τον μυστηριώδη Τσάρλι». Η «Townsend Agency» επεκτάθηκε σημαντικά -μετά τις προηγούμενες ταινίες- και έγινε παγκόσμια παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας και μυστικές υπηρεσίες με γραφεία και προσωπικό σε όλο τον κόσμο.

Άγγελοι του Τσάρλι 2019: To trailer
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις