Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλλιστεία: Όταν περνούσε από την κριτική επιτροπή του Miss Universe
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλλιστεία: Όταν περνούσε από την κριτική επιτροπή του Miss Universe

Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλλιστεία: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου θυμήθηκε τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Miss Universe πριν από 8 χρόνια.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλλιστεία: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχει περάσει πολλές φορές από κριτική για την εμφάνισή της. Το μοντέλο που αναδείχτηκε Σταρ Ελλάς το 2011, ανέλαβε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό Miss Universe σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια. Η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την εβδομάδα μόδας, θυμάται εκείνη την εμπειρία της, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

«Αυτή την ημέρα το 2011, είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την χώρα μου στο διαγωνισμό Miss Universe» έγραψε χαρακτηριστικά η κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε Insta Story στο Instagram. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις 88 νέες φίλες που έκανα στο ταξίδι εκείνο που με βοήθησαν με το makeup και τα μαλλιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μις Γκουάμ που μου έδωσε τα δικά της διαμαντένια σκουλαρίκια» συνέχισε το μοντέλο για εκείνη τη βραδιά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλλιστεία: Ο αποκλεισμός

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε βρεθεί στο Σάο Πάολο με αξιώσεις για μια καλή θέση στον διαγωνισμό Miss Universe. Ωστόσο, η Ελληνίδα εκπρόσωπος αποκλείστηκε από την τελική 16άδα, παρά το γεγονός πως όσοι γνώριζαν για τον θεσμό είχαν αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τη νυν κριτή του GNTM 2. Εκείνο που αναφέρεται για την επιλογή της Μις Υφήλιος, στο πρόσωπο της εκπροσώπου από την Αγκόλα, είναι πως οι διοργανωτές επέλεξαν μια διαγωνιζόμενη που να ταιριάζει πιο πολύ στα πρότυπα της Βραζιλίας και η οποία μιλά και πορτογαλικά.

Στο βίντεο από τη διοργάνωση, η παρουσιάστρια ακούγεται να αναφέρεται στην αγάπη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον αθλητισμό, αλλά και δηλώσεις της για το ύψος της. Όπως έλεγε τότε η Ηλιάνα, το ύψος είναι πολλές φορές «ανασταλτικός» παράγοντας στο φλερτ, καθώς οι άνδρες δύσκολα βρίσκουν το θάρρος να της μιλήσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις