Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια επεισόδια: Βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια επεισόδια: Βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες

Εξάρχεια επεισόδια: Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν τελικά από την Αστυνομία, από τους συνολικά 22 προσαχθέντες, μετά τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια.

Εξάρχεια επεισόδια: Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν τελικά από την Αστυνομία, από τους συνολικά 22 προσαχθέντες, μετά τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια. Στους τέσσερις συλληφθέντες απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες περί διατάραξης κοινής ειρήνης, βίας κατά υπαλλήλων, εμπρησμού, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών, απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης αλλά και για παραβάσεις νομοθεσίες περί όπλων. Και οι τέσσερις θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας 24, 23, 21 και 18 ετών. Tο συμβάν σε βάρος των αστυνομικών έλαβε χώρα στην οδό Σπύρου Τρικούπη, χωρίς να καταγραφούν φθορές περιουσίας ή τραυματισμοί. Περίπου 50 άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, γκαζάκια, πέτρες και άλλα αντικείμενα, εναντίον των διμοιριών των ΜΑΤ, στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη. Είχε προηγηθεί νωρίτερα συγκέντρωση και πορεία 2.000 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου στα Προπύλαια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις