Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας ΔΕΘ: Η βόλτα με τη Μπέτυ στη Θεσσαλονίκη, χεράκι – χεράκι (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας ΔΕΘ: Η βόλτα με τη Μπέτυ στη Θεσσαλονίκη, χεράκι – χεράκι (pics)

Τσίπρας ΔΕΘ: Ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα το βράδυ της Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν δύο εκθέσεις στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus στη Θεσσαλονίκη.

Τσίπρας ΔΕΘ: Εκθέσεις στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus στη Θεσσαλονίκη, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την επίσκεψή τους ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Όλα όσα Έχουμε Κοινά», που συνδιοργανώνεται με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων. Εκεί εκτίθενται τα έργα 14 καλλιτεχνών από 9 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης – Σερβία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα.

Επίσης, σε δεύτερη έκθεση, με τον τίτλο, «Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2010-1018» στο MOMus, είχαν την ευκαιρία να δουν μία χαρτογράφηση των καλλιτεχνικών ανησυχιών και αναζητήσεων της νέας γενιάς της ελληνικής φωτογραφίας. Στην έκθεση παρουσιάζεται μέρος του έργου 32 σύγχρονων δημιουργών.

Τσίπρας ΔΕΘ: Από αρχηγός μικρού κόμματος, μέχρι.. ξανά αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Την 84η ΔΕΘ επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα έχει πλούσιο πρόγραμμα συναντήσεων.

Η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 19:30, ενώ η επίσκεψη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται αύριο, Κυριακή, με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει, στις 12:30.

Η ΔΕΘ είναι ένα μεγάλο πολιτικό, οικονομικό και εμπορικό γεγονός, δήλωσε ο κ. Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και εκπροσώπους των εργαζομένων. Σημείωσε ότι την επισκέπτεται 12 συνεχή χρόνια, στην αρχή ως επικεφαλής ενός μικρού κόμματος, αργότερα ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά ως πρωθυπουργός και τώρα, πάλι, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και κατά συνέπεια έχει μια πολύ καλή εικόνα της γιατί τη γνώρισε πριν την κρίση, στη διάρκεια της και μετά την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια χάρη στην οποία η ΔΕΘ ξαναβρήκε τη θέση της στην καρδιά των Θεσσαλονικέων και στον εμπορικό κόσμο. «Παρόλο που είναι “ηλικιωμένη” ως θεσμός, η ΔΕΘ είναι σε ένα σημείο που μπορεί να τραβήξει μπροστά», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Τσίπρας ΔΕΘ: Το σχόλιο για Παππά- Χαρίτση

Στη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ συμμετείχαν οι πρώην υπουργοί Νίκος Παππάς, Σωκράτης Φάμελλος, Όλγα Γεροβασίλη, Αλέξης Χαρίτσης, Θεανώ Φωτίου, Γιάννης Αμανατίδης, Κατερίνα Νοτοπούλου και οι βουλευτές Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Δώρα Αυγέρη. Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε χαμογελαστός και δεν παρέλειψε να κάνει και ένα μικρό στιλιστικό σχόλιο, προτού αρχίσει η συνάντηση. Δείχνοντας τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νίκο Παππά είπε πως είναι σαν «διδυμάκια», καθώς είχαν επιλέξει σχεδόν ίδιο κοστούμι.

Τσίπρας ΔΕΘ: Η βόλτα στα περίπτερα

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε τη βόλτα του στα περίπτερα της ΔΕΘ. Πρώτη στάση έκανε σε εκείνο του Ηρακλή, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ακολούθησε το περίπτερο του Αρη, όπου του έκαναν δώρο ένα βιβλίο με την ιστορία του συλλόγου. Ο κ. Τσίπρας έκανε στάση και στην Salonica Cannabis Expo και ενημερώθηκε για τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης. Σε εκείνο το σημείο υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προώθησε το σχετικό νομοσχέδιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις