Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – Μανωλίδου: Η ερώτηση του Χατζή και το “σπάσιμο” on air (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Μανωλίδου: Η ερώτηση του Χατζή και το “σπάσιμο” on air (vid)

Άδωνις - Μανωλίδου: Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον υπουργό αν η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου του ασκεί κριτική, αλλά απάντηση δεν πήρε.

Άδωνις – Μανωλίδου: Άφωνο άφησε τον Τάκη Χατζή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που του παραχώρησε ο κ. Γεωργιάδης με αφορμή τον αναπτυξιακό έθεσε μία προσωπική ερώτηση στον υπουργό ρωτώντας τον αν η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου του ασκεί κριτική. «Η κυρία Μανωλίδου σε αυτή τη φάση της ζωής ασχολείται ιδιαίτερα με τη σχολή που έχουμε φτιάξει την Ελληνική Αγωγή», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε τονίζοντας ότι αυτή είναι η περίοδος που γίνονται οι εγγραφές, ανακοινώνοντας στο κοινό που τον παρακολουθούσε το τηλέφωνο της σχολής.

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος όπως φάνηκε δεν θέλησε να απαντήσει σε προσωπικές ερωτήσεις, εξέπληξε τον δημοσιογράφο ο οποίος αντιδρώντας χαμογελαστός είπε: «Τώρα διαφήμιση θα κάνετε; Πλάκα μου κάνει!». «Αφού θέλετε να κάνετε αυτού του τύπου την ανάλυση, θα σας πάω εκεί που θέλω εγώ», απάντησε στον Τάκη Χατζή ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας ότι «όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει την κ. Μανωλίδου για την Ελληνική Αγωγή».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 7:45:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις