Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καλίδης δηλώσεις: “Πόλεμος” για την ομοφυλοφιλία – Σκληρή ανάρτηση από την Άννα Μαρία Βέλλη
LIFESTYLE

Καλίδης δηλώσεις: “Πόλεμος” για την ομοφυλοφιλία – Σκληρή ανάρτηση από την Άννα Μαρία Βέλλη

Καλίδης δηλώσεις: Ο Πάνος Καλίδης, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφίλων και ομοφυλοφιλίας, μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Καλίδης δηλώσεις: Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία έχουν προκαλέσει σάλο τις τελευταίες μέρες. Πολλά ήταν μάλιστα τα γνωστά άτομα που του απάντησαν και τον επέκριναν. Ανάμεσά τους και η Άννα Μαρία Βέλλη. Η παρουσιάστρια και γνωστή youtuber τοποθετήθηκε μέσω των social media δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο μέσω InstaStory και εκφράζοντας τη δική της άποψη και για τα όσα είπε ο τραγουδιστής, αλλά και για όσα ειπώθηκαν από τους celebrities.

«Λίγο καθυστερημένα έρχομαι και εγώ στο feed σας να σχολιάσω τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλίδη. Και εγώ διαβάζοντάς τες αηδίασα, ωστόσο είμαι αντίθετη με τη ρητορική μίσους και τα σχόλια που τον χλευάζουν, τόσο για τη δουλειά του, όσο και για τον ίδιο σαν άνθρωπο. Όσο κλισέ κι αν είναι, το μίσος γεννάει μίσος και έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που θα θέλατε. Ας βρούμε άλλους τρόπους να ανοίξουμε τα μάτια σε ανθρώπους σαν τον Πάνο. Και που ξέρετε; Ίσως κατορθώσει έστω και αργά να δώσει στα παιδιά του την αγάπη που δεν πήρε. Λυπάμαι Πάνο, όχι για το Κου Πεπε, αλλά που δεν ήσουν τυχερός σαν κι εμένα να δεις περισσότερα πράγματα για τον κόσμο. Υπάρχει ακόμη ελπίδα».

Καλίδης δηλώσεις: Τα μάζεψε εν μέρει, μετά τις αντιδράσεις

Ο Πάνος Καλίδης, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφίλων και ομοφυλοφιλίας, μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Ο τραγουδιστής απάντησε για την έντονη κριτική που δέχτηκε από όλη τη showbiz, αλλά ίσως και να έκανε τα πράγματα χειρότερα…
«Δεν ήθελα ποτέ να ταχτώ απέναντι από τους ομοφυλόφιλους και δεν τάχτηκα ποτέ. Αγαπώ τους ομοφυλόφιλους και με αγαπάνε, είμαστε φίλοι. Σε λίγο καιρό έχω κανονίσει να παντρέψω κιόλας ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Αγγλία. Όπως δεν θα μου άρεσε να βλέπω ένα ζευγάρι straight να φιλιέται στον δρόμο… Η ομοφυλοφιλία η σημερινή είναι σώνει και καλά να το επιδεικνύει ο άλλος. Εν πάση περιπτώσει, εγώ είμαι υπέρ στο να κάνει ο άλλος ό,τι νιώθει, στην ελευθερία του ανθρώπου, αλλά έχω κι εγώ πιστεύω, θέλω κι αισθήματα και αυτό λέω», δήλωσε ο Πάνος Καλίδης.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: «Είναι ένα παιδί το οποίο δεν είναι και το τέρας της μόρφωσης. Είναι σαφές. Είναι μια αδυναμία στο να διατυπώσει αυτό που θέλει. Να ξεκαθαρίσω ότι γι’ αυτά που είπε είμαι απόλυτα κάθετος. Δηλαδή, και μόνο η εικόνα ότι “εγώ με το παιδί μου βλέπω κωλ…ς για να μη γίνει ομοφυλόφιλος” μου σηκώνεται η τρίχα! Δεν θα το έκανα ποτέ, είναι λάθος μήνυμα. Είναι λάθος του ξεκάθαρα, απαράδεκτο! Νομίζω ότι έχουμε φύγει πάρα πολύ από αυτό το πράγμα. Επίσης, η λογική “αγαπώ τους ομοφυλόφιλους” τι σημαίνει; Αγαπώ κι εγώ τους μαύρους και τους Κινέζους, τι πάει να πει; Λάθος όλη η τοποθέτηση.

Από την άλλη όμως, έναν άνθρωπο που έχει λάθος απόψεις, το να τον πετάμε σε έναν κοινωνικό Καιάδα και να λέμε θα μου πει πώς θα μεγαλώσω το παιδί αυτός που τραγουδάει το Κουπεπέ, δεν κάνω ακριβώς το ίδιο; Δηλαδή, θεωρούμε ότι είναι ευτελής τραγουδιστής, δεν είναι το ίδιο πράγμα; Δεν πρέπει να τον πείσουμε με επιχειρήματα ότι πρέπει να αλλάξει απόψεις»;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις