Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ροτβάιλερ μωρό – Γλυκά Νερά: «Ο σκύλος χτυπούσε το παιδί στους τοίχους»
ΕΛΛΑΔΑ

Ροτβάιλερ μωρό – Γλυκά Νερά: «Ο σκύλος χτυπούσε το παιδί στους τοίχους»

Ροτβάιλερ μωρό - Γλυκά Νερά: Ήταν λίγο μετά τις οχτώ το πρωί της Πέμπτης όταν το ροτβάιλερ ξέφυγε της προσοχής, έσκισε τη σήτα της μπαλκονόπορτας και όρμησε στο μωρό.

Ροτβάιλερ μωρό – Γλυκά Νερά: Ανατριχίλα προκαλεί η έκθεση του ιατροδικαστή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το τριών μηνών βρέφος που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειας σε διαμέρισμα στα Γλυκά Νερά το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, από τη νεκροψία – νεκροτομή φαίνεται πως η αιτία θανάτου του μωρού ήταν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το σκυλί είχε δαγκώσει το βρέφος από τη μέση και προκάλεσε θανατηφόρα χτυπήματα στο μωρό χτυπώντας το στον τοίχο και στα γύρω έπιπλα και μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Η ιατροδικαστική έκθεση εστάλη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προκειμένου να ενταχθεί στη δικογραφία. Η οικογένεια, που έχει ακόμη τρία ανήλικα παιδιά δεν διανυκτέρευσε στο σπίτι όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό καθώς οι απαρηγόρητοι γονείς ψάχνουν τρόπους να μιλήσουν στα παιδιά τους για τον μοιραίο γεγονός. Δίπλα στη μητέρα βρίσκεται συνεχώς ψυχολόγος της αστυνομίας. Το νεογέννητο κοριτσάκι ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας, καθώς το ζευγάρι έχει και τρία αγόρια.

Ροτβάιλερ μωρό – Γλυκά Νερά: Ο σκύλος ζήλευε το βρέφος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του βρέφους είπε στους αστυνομικούς το απόγευμα της Πέμπτης, όταν κατάφερε να συνέλθει για λίγο από το σοκ: «Ήμουν στο σπίτι και καθάριζα το μπάνιο. Είχα αφήσει το μωρό στο καλαθάκι του στο σαλόνι. Άκουσα κλάματα και βγήκα. Το σκυλί είχε σκίσει τη σίτα της μπαλκονόπορτας και είχε στο στόμα του το μωρό». Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, κάτι που οι γονείς του είχαν αντιληφθεί και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό, σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.

«Είδα τη γυναίκα να τρέχει με το μωρό αγκαλιά και να φεύγει. Το σκυλί που έχουν είναι πολύ άγριο», είπε ένας γείτονας στο Open, ενώ μία άλλη γειτόνισσα σχολίασε: «Γάβγιζε κάθε μέρα, όλη μέρα ως το βράδυ. Προφανώς το σκυλί δεν είχε μεγάλη επαφή με τον έξω κόσμο».

Σε σοκ η 35χρονη μητέρα

Οι απόψεις διίστανται πάντως από τους γείτονες, καθώς άλλοι είπαν πως γάβγιζε μόνο όταν έβλεπε άλλα σκυλιά. Αλλά σε αυτό που φαίνεται πως όλοι συμφωνούν είναι πως το σκυλί δεν το έβγαζαν συχνά για βόλτα και όταν το έκαναν, αυτό γινόταν χωρίς να έχουν μαζί τους τα παιδιά. Ειδικοί θα εξετάσουν ωστόσο το ροτβάιλερ στο Κορωπί και θα αποφασίσουν αν μπορεί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια ή όχι λόγω επιθετικής συμπεριφοράς.

Ροτβάιλερ μωρό – Γλυκά Νερά: Η δραματική περιγραφή της μάνας που είδε το μωρό της στα δόντια του σκύλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις